tisdag 9 juni 2020

Poolbelysning led magnet

Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag. Brett sortiment, kända varumärken. Handla billigt och enkelt online. Bestel nu met de laagste prijsgarantie.


Door klanten gewaardeerd met een 2. Voor 23:bestel morgen in huis. En poolbelysning med LED-belysning drar betydligt mindre el och kan spara hundralappar på en säsong, jämfört med en vanlig halogenlampa. Tack var dess magnetiska baksida med ett löstagbart stycke kan du montera lampan på poolväggar av både plast och metall (eller varför inte på insidan av parasollet).


LED-dioderna skapar ett mjukt och behagligt sken, de är energisnåla och har en drifttid på mer än 25. Belysningen kan även ställas in för ett fast sken i rött, grönt, blått eller vitt. Den finns även med enbart vitt fast sken.


Nytt i sortimentet är COB lampor, dessa lampor har en lysdiod platta och är bredstrålande och de är fullt jämförbara med den traditionella halogenlampan. En PARPoollampa med högeffektsdioder kan ersätta befintliga ljuskällor i alla pooler och fontäner som har en PARlampa i dag. Med en pool-lampa från Sylvania kan du byta ut din 300W standard ljuskälla i poolen och kraftigt reducera kostnaderna för belysningen. Välj mellan fast vitt sken alternativt färgväxlande RGB.


Du kan köpa små lampor som monteras in i själva poolen men det finns också belysning som du placerar bredvid din pool. Oavsett vilken variant du väljer så kommer du få en betydligt trevligare pool med rejäl belysning. Poolamporna och mysbelysningen låter vattnets krusningar skina upp och skapar en harmonisk atmosfär i din trädgård. Skapa ett fint stämningsljus vid poolen med poolbelysning från RubinPool.


LED-lampor finns antingen som vita eller RGB-färgade. Utmärkt när du har ett tillfälligt behov av baklampor!


Poolbelysning led magnet

Lykthusen har bak, broms, blinkers- och skyltbelysning och de kraftiga magneterna gör lamporna enkla att montera. Gewaardeerd met een 9. Een ruime collectie plafondlampen. Van klassiek tot strak modern.


Grote of kleine wandlampen? Wij hebben de grootste keus! De laagste prijzen op Beslist. Enkel montering med magnet. Stämningsfull och praktisk belysning till varma sommarnätter. Ljuset monteras med magnet och därför enkel att flytta efter behov – både under och över vattnet. Kan också användas fritt flytande i poolen. Med belysning skapar du mysig atmosfär för alla bandande på kvällen. Belysning i poolen ger en behaglig stämning.


Poolbelysning led magnet

Poollyset fra Swim Fun har en LED-pære, der giver et klart lys. LED Lampa med magnet. Till på köpet ger det ett mycket läckert ljus. Poolbelysningen ökar möjligheten till bad dygnet runt samtidigt som den ger extra säkerhet vid kvällsdopp.


Belysningarna kopplas via en skyddstransformator som omvandlar spänningen till 12V. Det finns olika typer av belysningar som LE halogen och glödlampa PAR för en trevligt upplyst pool.


Poolbelysning led magnet

Skifta mellan fyra olika sken på din poollampa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.