tisdag 6 februari 2018

Glascylinder till lykta

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli.


Hitta den perfekta ljuslyktan till ditt hem på Ellos. Stort utbud av trendiga, moderna och klassiska ljuslyktor. Skapa en mysig och fin miljö med stilrena lyktor i din trädgård.


Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Glaskupor till värmeljus att sätta i en ljusstake.


Glascylinder till lykta

Cylinderglas med öppen botten samt topp. Extra glas till ljusstakar och ljusglas. Eller enbart till dekoration. Till min hjälp har jag mina fantastiska kollegor Lotta, Susanne och Sanna.


Vår stil är både lantlig och stilren modern. Skick: Ny produkt Dela. Lyktan har en glascylinder som skyddar ljuset från blåst.


Ljuvlig stor ljuslykta som är beströdd med vita rosor Vackert tak, glascylinder Avsedd för blockljus, värmeljus eller slinga Höjd 44cm ø21cm Pris 430kr frakt 89kr. ILAB Lampett vägglykta båge smide 2-pack Ord Pris 299kr lykta ljuslykta. Vit ljuslykta i metall med glascylinder för blockljus eller värmeljus.


Glascylinder till lykta

Stilren lykta som passar nästan överallt, såväl i det lantligt inredda hemmet som i den lite trendigare våningen i stan. Detta är den mellersta storleken.


Glascylinder - Klart glas till Knut viking. Med maffig låga och lång brinntid är en bioetanollykta praktisk och skapar en alldeles särskild känsla. Lykta med bioetanol eller lampolja.


Glascylinder till lykta

Material som gjutjärn, keramiskt glas och rostfritt stål bidrar till ett blickfång som gör sig väl i många inredningsstilar. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Flera olika modeller och priser. Välj och vraka bland våra ljuslyktor och heminredning. Välkommen in redan idag! Gratis att använda!


Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager. Ljuslykta i smide med glascylinder och presentkartong. Kvarnvik skapades med en tanke att det fanns en lucka i marknaden när det kom till moderna ljuslyktor som passar in både i de mest trendiga hemmen men även ute på landet. Nu är den här och den gör sig lika fin i den toppmoderna lägenheten som ute på altanen i sommarstugan.


Den passar dessutom både med blockljus och värmeljus. Ljuslyktor och ljusstakar i massor stora och små höga och låga. I fattigmanssilver (får ej diskas om man inte vill att silver ytan ska försvinna), gjutjärn, zink, plåt, rost och glas.


Genom att handla via oss gynnar du som kund lokala småföretag och bidrar till en blomstrande. Snygg lykta med silverfärgad fot i keramik och glascylinder med silver upptill, för blockljus. Fina vaser som passar till vackra snittblommor.


Välj bland cylindervaser i glas i olika storlekar. Våra färgade glasvaser ger en extra fin detalj till dukningen eller inredningen. Finns online och i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.