måndag 15 oktober 2018

Extraljus led jula

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser! Vi har Upp till -50% på Extraljus.


Extraljus led jula

Köp Extraljus från kända fabrikat! Sveriges bästa priser.


Extraljus led jula

Extraljus Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Välkommen till Jula ! E-godkänt extraljus med integrerade LED -dioder, lamphus av gjuten aluminium och lins av härdad polykarbonat.


Den breda ljusbilden med lång räckvidd (flood) innebär att extraljuset lyser upp ett både långt och brett område framför fordonet. Vinklingsbart lamphus. Huset är vinklingsbart upp till grader vilket gör det enkelt att finjustera placeringen av ljuset. Ljusstark ljusramp med aluminiumhus, härdade lykthus av polykarbonat och fyra Cree LED -dioder.


Komplett med anslutningskabel. Genererar en lång och bred ljusbild (combo). Två rader CREE LED -dioder infattade i ett tåligt aluminiumhölje. Ljusrampen har två fästen av rostfritt stål samt tillhörande bultar och muttrar (M8).


Extraljus led jula

Effektivt extraljus med st. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel.


Osram SMT LED -celler som ger full ljusstyrka från start. Monteringsdetaljer medföljer. Köp LED-extraljus på Extraljuskungen. De högpresterande LED -ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper.


LED extraljus är betydligt enklare att montera än Xenon p. LED är betydligt mer vibrationståligt och stöttåligt än både xenon och halogen. E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden!


Lyser med bred och vit ljusstråle. LED som extraljus underlättar montering på fordon med exempelvis känslig elektronik i form av sensorer, radar m. Köp Led belysning här Du hittar alltid bäst pris hos oss! Inkopplingen är relativt enkel att genomföra på egen hand.


Avelux är extremt snabbtändande vilket är en stor fördel, de ger 100% ljus direkt, till skillnad från. För varje år som går kommer det nya modeller av extraljus som drivs av lysdioder, LED.


Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd. Men man kan ännu inte påstå att LED-tekniken blivit "billig". LED-extraljus är långlivade och har ett effektivt utbyte av ljusstyrka i förhållande till den effekt man matar in.


Extraljus led har även en väldigt lång livslängd jämfört med andra sorters lampor. Xenonlampor känns igen på sitt mer blåvita ljus medan Halogenlampan har en gulaktig ton i ljuset.


Bra extraljus kan vara det som gör skillnaden! Xenon har en betydligt längre livslängd än halogen och kan vara upp till tre gånger starkare.


En fördel med xenon och LED är att det vita ljuset gör det lättare för ögat och hjärnan att snabbt uppfatta vad det är man ser. Om olyckan är framme så glöm inte att omgående anmäla till polis och märka ut platsen. Det är ett lagkrav och måste ske inom en timme.


Extraljusen kan särskilt hjälpa till att lysa upp mörka vägar utan gatubelysning, så som skogsvägar eller landsvägar. Det är dock också populärt att montera exempelvis fjärrljus och LED -ramper för att utsmycka bilen med ljus som man tycker är snyggare, och som ger ifrån sig ett häftigare sken.


Swedol har ett brett utbud av extraljus, med olika ljuskällor. Det finns både xenon- extraljus, LED - extraljus och "vanliga" extraljus med halogenlampa. Hos oss hittar du extraljus med olika ljusbilder och utseende, allt för att du ska hitta extraljuset som passar just ditt fordon och din körstil. Vare sig du letar efter extraljus led ramp som är bäst i test eller helt enkelt en led ramp som är billig så har du kommit till rätt plats.


Bequem online shoppen. Kostenfrei ab 30€ liefern lassen. Välj din favorit från 40W till 320W. Säkra och snabba betalningar. Inspirierende Daily-Sales.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Alles für dein Zuhause.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.