onsdag 13 februari 2019

Högtrycksnatriumlampa växthus

Stort utbud av växthus i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Högtrycksnatriumlampor på nätet. Stort sortiment av växthus till låga priser. För ett finare hem. Välkommen till oss. Experthjälp direkt i chatten. Stor faktabank, vi hjälper dig välja rätt växthus! Det är en energisnål ljuskälla, speciellt sett till ljuset man får ut, och används därför ofta som belysning av vägar, på sportarenor, i växthus etc. Växtbelysning till växthus och uterum.


Det ställs lite andra krav på växthuslampor än på andra typer av växtbelysning. Vi har i stort sett helt frångått de gamla högtrycksnatriumlamporna som använts under lång tid i växthus. De drar mycket el och har inte lika bra ljus som moderna led eller lysrörslampor kan erbjuda.


G-Power Extra Agro högtrycksnatriumlampa. Högkvalitetslampa med ny teknik ger högre energivärde och längre brinnti Master vacuum. Kan användas i såväl rum utan dagsljus som i växthus. Perfekt för den som vill starta plantuppdrivningen tidigt.


Högtrycksnatriumlampa växthus

Tillverkad av vitlackerad aluminiumplåt. Stickkontakt med m. Högkvalitativ växtljusarmaturer med inbyggd reflektor som ger optimal belysning för tillväxt och plantproduktion med högtrycksnatriumlampa för växthus, butik eller slutna utrymmen. Kan även användas för metallhalogen 250W och 400W i butik, utställning, packhall etc. Armaturen 400W eller 600W levereras exklusive anslutningsladd och lampa.


Passar till vår 4W Armatur. Man använder högtrycksnatrium i rum där det finns naturligt ljus som i t. Nu har jag den, en högtrycksnatriumlampa Agro 4W, och konstaterar att det blir varmt. Growboard 150w har fördelningen rött:blått 8:1.


Har ett litet rum på drygt kvm, ouppvärmt men isolerat - där tänkte jag hålla varmgrader hela vintern för pelargoner och unga plantor fuchsia, jag tänkte dra upp sticklingar tidigt i vår och även dra upp plantor från frö. Ljuskälla som passar till armaturer med reaktorer av lågförlusttyp.


Willab Garden har ett brett utbud av olika växtbelysning för att skapa en bra odling. Ska du bygga uterum har vi allt från grun limträ, skjutdörrar, skjutfönster till isolertak och takavvattning - dessutom praktiska tillbehör som lamellgardiner, flugfönster etc. Köper du ett växthus kan du komplettera med bevattning, fönsteröppnare, hyllor och. Att ersätta högtrycksnatrium-lampor (HPS) rakt av med någon form av LED-armatur är en tveksam affär i dagsläget.


Orsakerna är bland annat de höga kostnaderna för LED-installationer, samt vissa tveksamheter kring systemens livslängd. Dessutom har praktiska erfarenheter av LED-belysning i växthus ibland utfallit till besvikelse.


Högtrycksnatriumlampa växthus

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Halogenlampornas våglängd passar inte till växterna.


Det bästa är antingen fullfärgslysrör, lysrörslampor finns ju numera för en vanlig sockel också, eller så en mera professionell högtrycksnatriumlampa. Den speciella färg som de lyser med gör att sportarenor, eljusspår och växthus kan ses lysa gyllen gula på natten. HPS är alltså en högtrycksnatriumlampa som används väldigt flitigt i växthus och ger anläggningarna dess gyllengula sken då det är mörkt.


Sylvania Shp-Ts Grolux är en tubformad högtrycksnatriumlampa med förbättrad karaktäristik och verkningsgra som utvecklats speciellt för tillskotts-belysning i växthus. Med SHP - TS GroLux är det möjligt att öka både det totala ljusmängden till plantorna och deras kvalité. I en högtrycksnatriumlampa finns ett ljusbågerör som innehåller xenon (Xe), natrium (Na) och kvicksilver (Hg).


Det är den typ av lampor som de flesta professionella odlare har i sina växthus. Eller varför inte skapa ett eget, svalt och vitt s. Där kommer även Medelhavsväxterna att trivas förträffligt!


In med en bekväm solstol och ett lätt bord och där kan man sitta och njuta av ljuset och den tropiska grönskan mitt i vintern. Armatur högtrycksnatrium Armatur med högtrycksnatriumlampa 4W.


Högtrycksnatriumlampa växthus

Val av ljuskälla beror på odlingens placering och tillgången till naturligt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.