tisdag 9 juni 2020

Plåtskåp industri

Moderna stolar och bord. Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Allt du behöver inom lagerinredning. Högkvalitativa produkter till småländska priser.

Välkommen till Källs! Våra plåtskåp ser helt enkelt till att göra arbetsplatsen både säkrare, snyggare och mer organiserad och är mycket enkla att montera för att kunna börja användas på studs.


Ytterligare en fördel är att du enkelt kan anpassa plåtskåpen efter din arbetsplats behov då flera av modellerna kommer med flyttbara hyllor och insida i perforerad plåt för smidig upphängning av verktyg och tillbehör. Hos GBP hittar du plåtskåp, tillverkade i robust konstruktion med 3-punktslåsning för att tåla hårda påfrestningar. De låsbara skåpen ger dig möjligheten att hålla ordning och reda på alla dina saker, lika viktigt på kontoret som på lagret eller verkstaden.


Plåtskåp Rensa filtrering. AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri.


Mycket prisvärt plåtskåp som finns i olika färger, levereras komplett med flyttbara hyllplan.

Det är också vårt mest populära skåp. Perfekt för industri, lager och kontorsförvaring. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Våra högkvalitativa plåtskåp kommer från flera välkända varumärken som Bott, WFI, Raaco och JiWa.


Flera storlekar och färger. Ett förvaringsskåp av högsta kvalitet. Helsvetsat plåtskåp med stort förvaringsutrymme. Visa telefonnummer. Förvaringsskåp Toke. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Stabila pulverlackerade skåp för lager, industri och kontor. Espanjolettlås med tre låspunkter. Levereras omonterat med fyra st hyllplan. Lastkapacitet per hylla: 70kg. Monteras enkelt utan skruvar och verktyg. OBS att samtliga angivna mått är yttermått!


Hyllornas djup är 4respektive 355mm.

Nyproducerat plåtskåp från danska Chic Antique med träskiva Svart med rostiga inslag Shabby chic och industri stil Höjd 92. Hos oss hittar du tusentals kvalitetsprodukter till bästa pris och smarta lösningar anpassade efter dig som kund – allt för en bättre arbetsplats!


Så kallad industriell inredning är väldigt populärt på Telling Stories. Industristil - inredning med känsla av industri. Inreda med industristil – Slitet, opolerat med en rå känsla! En industriell känsla i hemmet ger ett lite maskulinare och rustikare hem.


Inredningsstilen blandas, mixas och matchas med fördel in i flera andra inredningsstilar. Söker du arbetsplatsutrusning för bland annat industri, verksta lager, packning och kontor? GBP utrustar din arbetsplats med de produkter som du behöver när du önskar en effektivare arbetsplats. Vackert industriellt plåtskåp i antiksvart.


Bildresultat för plåtskåp industri. Saved by Framnk Alfredsson.


Genom att använda ett verkstadsskåp eller plåtskåp så kan du enkelt förvara alla dina verktyg och tillbehör på ett och samma ställe. Våra verktygsskåp är riktigt stabila och av bra kvalitet. Våra stålskåp är gjorda för att hålla ordning och reda i verkstaden. Kundservice Har du frågor gällande transport, betalning eller övriga frågor vänligen kontakta vår Kundservice.


Witre hjälper dig att utrusta din arbetsplats med produkter anpassade för lager- och industrimiljö. Här hittar du möbler och inredning för att utrusta din arbetsstation, och all utrustning du behöver för att utrusta ett effektivt och säkert lager, som pallyftare och plockvagnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.