måndag 9 september 2019

Ljuslåda med text

Entdecken Sie Malt. Sofort verfügbare Experten finden. Jetzt kostenlos registrieren. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tusentals nöjda kunder. Personalisera din present redan idag. Fronten tillverkas normalt av 3-mm opalvit plexiglas, men samma utförande kan även fås som dukskylt (dock ej med profil på bild). Duk rekommenderas till stora skyltformat. Ljuslåda där du själv väljer text eller budskap.


Många möjligheter - fyll raderna med citat, datum, öppettider etc. Drivs via vägguttag eller batterier - praktiskt att kunna välja. Perfekt för dig som har en klassiskt textbaserad logotyp, eller vill skylta med något som gör sig bra i just rektangulär inramning. Lampan laddar med drivs med en 9V DC5MA-adapter (medföljer) eller med st V AA-batterier (ingår ej).


Extra adaptern kan köpas till här! Material: Plast, PVC. Klassisk enkelsidig ljuslåda med mm vit akrylfront. Bestyckas med armaturer och lysrör, antal bestäms av skyltstorlek.


Stomme tillverkas av strängpressad aluminiumprofil, AP140. Dukfront används med fördel till större ljusskyltar för att slippa skarvar samt trasiga plastfronter. En ljuslåda består av en affischram med en bakrundsbelysning som belyses antingen av lysrör eller LED.


Ljuslåda med text

Text fräses ur i fronten. I vårt moderna informationssamhälle lyser det ljuslådor överallt. På stora köpmarknader, inne i city, busskurer, på restauranger och foaljéer är det vanligt att du hittar dem. Ljuskvalitet LED med 50timmars brinntid.


Kvaliteten på ljuset i ljusbordet, och dess färg är en faktor som man inte ska undervärdera. Våra ljusbord är baserad på LED-belysning. Berufsversicherung. Kostenloses Angebot in Std.


Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur, varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av, eller 20mm akryl som beläggs med folie eller mm färgad akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten.


Ljuslåda med text

LJUSLÅDA GRÅ LÅDA M. Underbar gråmålad ljuslåda med text och gammaldags charm. Passar både till vanliga ljus och värmeljus. Förvara Dina ljus på ett både snyggt och praktiskt vis.


Ställ gärna lådan framme som en fin inredningsdetalj. Lådan är försedd med ett glaslock. Beställ en stor ljuslåda med backlighttyg.


Ljuslåda med text

Vepatyget har en gummilist och man byter enkelt bild i ljusboxen. Den enkla är 9cm djup och den dubbelsidiga är 10cm. Högsta kvalité och levereras komplett med bild och LED lampor samt kontakt. LEDljuslåda med en magnetfront som påminner om en platt-tv.


Mycket exklusivt utseende. Byta budskap är enkelt genom att avlägsna fronten med hjälp av en sugpropp. Nu finns flera alternativ med led som ljuskälla vilket reducerar kostnaderna och som är ett betydligt bättre alternativ mot miljön.


Ljusskyltar är något som brukar kallas ledljuslåda i det dagliga talet. Längs gator kan det vara rekommenderat att välja en dubbelsidig ljuslåda med logotyp och text på båda sidor för att nå ut med skyltens budskap i båda riktningarna. Ovanför ser ni en bild på en större ljuslåda anpassad för sträckfilm.


Kan med fördel blockas framåt för att ge en coronaeekt åt sidan. Slutprodukten blev en stor bakbelyst ljuslåda som användes i skyltningssyfte.


Nedanför denna text finner ni exempelbilder på en böjd ljuslåda som placeras ovanpå hyllor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.