tisdag 10 september 2019

Koholmen lampa

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Handla tryggt på Chilli.

Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar.


Fin stämningsbelysning och skapar en mysig atmosfär och vackra skuggbildningar i rummet. Njut av dess varma aura den sprider eller ge bort till en vän - det är en present som garanterat ger glädje och kärlek till mottagaren.


Lampan har ett vackert oljehus i munblåst klarglas i ett flertal olika färger att välja mellan som garanterat kommer att tillföra ytterligare elegans i ditt hem.

Sortimentet består av svensktillverkade mässingsarmaturer för hem, badrum och offentliga miljöer. Koholmen fotogenlampa. En bordslykta med oljebehållare i brunt glas och 6" rundbrännare i förnicklad mässing. På senare år har den gjort "come back" och åter igen blivit en otroligt populär dekoration i var och vartannat hem.


In recent years, this lamp has returned to be more popular than ever. Badrumslampor, taklampor, vägglampor, bordslampor, fotogenlampor mm. All belysning tillverkas på hantverksmässigt sätt. Välkommen till Sekelskifte och våra lampor i gammaldags stil!


Stort utbud av lampor. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Inredning i alla prisklasser och för alla hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Svensktillverkad fotogenlampa från Karlskrona Lampfabrik i klarglas med detaljer i mässing.


Fotogenlampan har en klassisk utformning och ger en ombonad känsla till rummet. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen.

Skeppsholmen fotogenlampa SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! ASPÖ Aspö och Arnö är försedda med mässingsoljehus, vilket förr var vanligt inte minst på sjön där lampan lätt går i golvet och ett glasoljehus då skulle gå sönder.


Kontrasterna mellan glas och metall gör sig ännu vackrare när lampan är tänd. Tryck på ”mer info” nedan för ytterligare köpinformation. Stockholms Ljusbutik är familjeföretaget med outtröttlig passion för belysning! Vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt belysning för din stil och hem.


Den föll sedan i glömska för att på senare år åter bli en av våra mest populära dekorationslampor. Karlskrona Lampfabrik Skeppsholmen 35cm Oljelampa - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!


Styr eluttag, lampor etc. Ljusstyrkan i rundbrännaren motsvarar ungefär ljusstyrkan hos sex stycken stearinljus. Lampstomme av rostskyddsmålat gjutjärn i grafitgrå kulör.


Rundbrännaren är tillverkad av blank mässing, med undantag för en variant lampan i förnicklad mässing med rökfärgat klarglas. Kupa av handblåst klarglas. V, Max 75W, IP-klass 4 S-märkt. Tuff, rak, bara sig själv är en bra beskrivning på den här funkislampan som faktiskt funnits med små variationer i hela Europa.


Den finns i tre storlekar med ett munblåst glasoljehus och också i flera olika färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.