måndag 9 september 2019

Konsthantverk glob

Otroligt vacker i all sin enkelhet. Glob är precis en sådan lampa. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.


Konsthantverk glob

Sortimentet består av såväl klassiska lampor som modernbelysning. Munblåst glas och utförande i äkta råmässing. STRAPATZ GLOB i rå mässing.


Konsthantverk glob

Opakt glas som ger en fin kontast till den rå mässingen. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa.


Tidlös stilren och vacker belysning som skapar en fantastisk atmosfär. Ger väldigt stabilt och behagligt sken. Denna modell av glob kräver stor plats i ett rum.


Rå mässing kombinerat med mattvitt glas, eller i krom med blankvitt eller mattvitt glas. Storlekarna hittar du i tabellen till höger. Bland andra har pendellampan Rustik, Strapatz-lamporna, Kanna-pendeln och vägglampan Kavaljer blivit mycket populära och hänger i många hem runt om i Skandinavien och resten av världen.


Konsthantverk glob

Konsthantverk har en vacker kollektion med annorlunda och råa lampor. Tillverkad i Sverige. Lampan är tillverkad i matt vitt glas och kromad metall. Inte monterat, utan tillverkat på riktigt.


Vi har tillverkat lampor i närmare hundra år. Från konsthantverk. Bevaka när produkten kommer tillbaka i lager. Produktbeskrivning. Välj mellan med eller utan bubblor. Klassisk fransk bistro stil. Hoppa till innehållet. Liknande produkter - Lampan. Glas kan innehålla små variationer som uppkommer naturligt under tillverkningsprocessen. Fräst, borrat, pressat och ytbehandlat. Under ett antal år drev vi till och med ett eget glasbruk i Småland för tillverkning av våra lampglas.


I en ovanligt stor kollektiv skapandeprocess görs och visas politik på ett ömsint, poetiskt och inkluderande sätt. Formgiven av Sami Kallio. Lamphållaren är i mattsvart metall.


SE´s största utbud av designlampor. Alltid snabblevering, 1dagars returrätt, gratis päronlampa och prisgaranti! Där finns åter fisk att äta sedan syrehalten i bukten har stigit.


Här finner du sänggavlar och huvudgavlar i många olika former och material, från tillverkare som Scherlin, Mavis och Englesson. Handla online på dennyshome. Hon gör det fantastiska hemslöjdsfanzinet esselde.


Selvom det lille svenske lampefirma ikke er en masseproducent, besidder de nogle af de mest designfulde lamper, som også kan opleves på blandt Biblioteksgatan i Stockholm og på Kennedy center i Washington.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.