måndag 9 september 2019

Strålkastare rörelsevakt batteri

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till 60% lägre pris hos oss! Hitta det du söker, handla tryggt på nätet! Batteridriven strålkastare med rörelsevakt.


Strålkastare rörelsevakt batteri

Lys upp din garageuppfart eller altan med Ansluts strålkastare! De båda lamporna ger ett ljusflöde på totalt 5lumen och kan riktas från eller mot varandra. Ansluts batteridrivna lampa med rörelsevakt passar perfekt på garageuppfarten och altanen!


Strålkastare rörelsevakt batteri

Drivs av tre AA-batterier (säljs separat). Led strålkastare med rörelsevakt SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Perfekt på garageuppfarten och altanen!


Dessutom finns ett blinkläge för att skapa extra uppmärksamhet. LED-lampa med rörelsevakt. Ljuskällan ryms innanför ett robust lampglas tillverkat av härdat glas.


Kapslingsklassen uppgår till IP5 vilket innebär att armaturen är både dammtät och spolsäker. Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service! Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson.


Strålkastare rörelsevakt batteri

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Har ställbar timer och kan lysa mellan fem sekunder och sju minuter efter upptäckt rörelse. Strålkastaren är vinklingsbar både vertikalt och horisontellt.


Armaturen drivs av batteri (6st AA). Ger en effekt motsvarande 35W per spott. Du kan enkelt ställa in vilket lux (ljuskänslighet) som rörelsevakten ska börja reagera på samt hur länge den ska lysa när den väl tänts.


Robust konstruktion. Lägg till i shoppinglistan. Väggbelysning med inbyggd rörelsevakt. Vid beställninng innan kl 17. Snöskoter och ATV reservdelar. LED - strålkastare med rörelsevakt. Välj rörelsevakt om du vill att din utebelysning ska tändas och släckas av rörelse istället för att lysa konstant. Energisparande samtidigt som du ändå får det ljus som behövs. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Närvarostyrd belysning och energibesparingar tack vare rörelse- och dagsljussensor. Justerbar vågrätt och lodrätt. Detekteringsområde meter. Spridningsvinkel 95°.


Detta kan dels skrämma bort oinbjudna gäster och dels så skapar det en trevlig atmosfär när man kommer hem en sen kväll. Se alla relaterade. Under de mörka vintermånaderna kan det vara svårt att hinna arbeta under dagsljus. Vi på BAUHAUS har allt du behöver för att jobba ostört.


Låt inte mörkret hindra dig från att jobba på dina byggprojekt. Bredstrålande portabel LED strålkastare lämplig som arbetsbelysning inom- och utomhus. Svart pulverlackerat armaturhus i aluminium med härdat frontglas.


Integrerat drivdon och batteri. Monterad på golvstativ med smarta magnetfötter som gör det möjligt att enkelt fästa armaturen mot metallytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.