torsdag 3 november 2016

Infravärmare lampa

Du får en modern teknik som inte gör att din elräkning skjuter i höjden. Tusentals produkter för din uteplats, trädgård eller balkong. Infravärmare perfekt till uteplatser och altaner. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser!


Välkommen till Hemfint. De är också enkla att stuva undan när de inte används. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika alternativ: hängande infravärmare, infravärmare som monteras på vägg eller stående infravärmare för bord eller golv, s. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar.


Infravärmare lampa

Värmaren monteras i taket eller på väggen i horisontellt läge. Här har vi en snygg infravärmare i golvmodell som man kan ställa på många olika platser på balkonger och uterum och du kan även använda den på inglasade balkonger eftersom den fungerar inomhus. Den snygga stilrena lampan i rostfritt stål blir en härlig inredningsdetalj på uteplatsen.


IR Lampa - Bästa metoden för färgborttagning Mjuka upp färgen! Speedheaters värmesystem är mycket effektiva och smidiga för både interiör och exteriör färgborttagning, fönster, möbler och alla typer av snickeridetaljer. Köp infravärmare eller terassvärmare och förläng sommaren på terrassen eller uteplatsen.


Se vårt stora utbud inom infravärme! Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare. Välj bland golv, bord- och takmodeller.


Vi har ett brett utbud av olika sorter för att match just ditt behov. Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. INFRAVÄRMARE MED ULTRALÅG BLÄNDNING. Kraftfull värmare med ultralåg bländning för ett mindre synligt ljus.


Har en Low Glare Gold- lampa som tillsammans med en guldreflektor och en öppen konstruktion utan glas, ger en jämn och behaglig värmefördelning. Var uppmärksam på att det är rätt styrteknik vid inköp av värmaren för att kunna slå på och av den direkt på enheten eller från flera meters avstånd.


Infravärmare lampa

Väldigt vanligt är vägghängda infravärmare, vilket är praktiskt eftersom man får en effektiv och riktad värmekälla samtidigt som den inte tar någon plats alls. Med en infravärmare monterad på balkongen behöver du aldrig frysa och kan njuta av din balkong ännu mer. Har du en inglasad balkong kan en värmare till och med räcka till även på vintern.


Till balkongen kan du välja att montera en infravärmare på väggen eller i taket, men du kan också köpa en stående infravärmare. Det blir som vilken lampa som helst, bara med den smarta funktionen att detta är en infravärmare.


Ett stort extra plus för kabellängden som är på hela en cm. Färgen på den här modellen är silver, vilket kanske också bidrar till våra referenser till en farkost. Här hittar du tips och värt att veta om infravärme när du ska sätta upp infravärmare utomhus. Modern infravärmare för takmontering!


Stilren terrassvärmare som du smidigt monterar i taket på din balkong eller i uterummet. Med denna värmare i taket sprids värmen runt hela sällskapet de kalla kvällarna. GardenStore har ett stort utbud av produkter för hela din trädgård.


Den snygga designen och det mysiga ljuset som skapas tillsammans med en härlig värme kommer att förlänga och förgylla kvällarna på terassen. Infraröd lampa till hönshus Våra infraröda lampor passar alla värmelampor, både till höns- och smågrisarmaturer.


Infravärmare lampa

Vi har även lågenergi-värmelampor, ofärgade lampor som skapar jämn och behaglig värme och värmelampor med sparfunktion. Våra produkter utvecklas och tillverkas i Tyskland.


Vi är den enda samarbetspartnern i Sverige för de marknadsledande tillverkarna inom infravärme. Bredstrålande infravärme. Frico halogen infravärmare IHW15. Ersätter äldre längre infravärmare med samma effekt.


Flyttbar, stående infravärmare med svepande rörelse för bättre värmespridning. Utrustad med tippskydd som ger säker användning och bärhandtag för att enkelt kunna flyttas.


Spotheater IR- lampa för fönsterrenovering. Tack vare sin höga effekt räcker det normalt med 20. För användning i t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.