torsdag 3 november 2016

Gummimatta

Gummimatta

För industrimiljöer. Handla tryggt och bekvämt. Gummimatta för alla Golvtyper. Alltid till de bästa priserna! Välkommen med din beställning! Köp mattor online eller i butik hos Sveriges största mattkedja! En gummimatta är mycket funktionell och kan användas i många olika sammanhang. Som exempel är den praktisk att använda som en skomatta till entrén i ditt hem, som matta i bilen, som dörrmatta till husvagnen eller så kan du lägga en tjock gummimatta i durken på din båt.


Alla gummimattor kan beställas i löpmeter hos Profillageret och finns i olika bredder. Med en arbetsplatsmatta eller gummimatta för personalen skapar du enkelt en bättre arbetsplats! Se vårt utbud av ståmattor till kontor här! Lägg till i inköpslistan.


GUMMIMATTA 40X65. Andra kunder köpte också. Verktygsboden har ett brett utbud av gummimattor. Comfort Flow är en mjuk och spänstig arbetsplatsmatta som ger bra komfort och ergonomi på hårda golv.


Det kraftiga mönstret gör den mycket halksäker och den öppna profilen släpper igenom och dränerar väta samt ventilerar golvet. Den är gjord av 100% nitrilgummi vilket gör den mycket motståndskraftig mot oljor och fett. Välj bland räfflade gummimattor, durkmatta, arbetsplatsmatta mm. Vi säljer våra gummimattor på löpmeter och har längder upp till tio meter.


Vi kan med hjälp från våra leverantörer skära din matta efter önskade mått. Genom täta samarbeten med våra leverantörer kan vi erbjuda vattenskurna gummidetaljer. Kontakta oss för mer information.


Kvällsöppen kundtjänst Öppet till på vardagar. Smidig leverans Hemma på 2-dagar för lagervaror. Läs alla kundrecensioner. Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma.


Här hittar du kända varumärken till de bästa priserna. Dessutom står den emot fukt och väta bra och det är mycket lätt att skaka av eller bara skölja bort smutsen sedan. Det är även en utmärkt idé att ha en gummimatta på golvet där dina husdjur kommer in med blöta och smutsiga tassar. Gäng och skärpasta för sågning, gängning och borrning i järn, rostfritt stål och metaller.


Gummimatta

Trefolex gör att man får ett renare och ett perfekt snitt samtidigt som det bevarar skärpan på skärverktyg eller borr. Trefolex smälter sakta av den alstrade friktionsvärmen och tillför hela tiden skäreggen de. Kanske är du på jakt efter en. Vi har mattor i gummi både i färdiga storlekar och på metervara.


Pastillmatta är en gummimatta på rulle, och har en bredd på 120cm. Denna klassiker är från början framtagen för industri och tål att det tappas både en såg till järnspett på den utan att den går sönder.


Gummimatta

Extremt slitstark gummimatta i hög kvalitet, som ligger stadigt på plats i och med sin tunga vikt. Framtagen för användning i tuffa och krävande miljöer som xf-boxar och kommersiella gym, där det behövs en tålig och dämpande skyddsmatta.


Stallmatta i gummi från Rubco som säljs på rulle. Med fogfri täckning av stallgolvet blir arbetet att hålla rent och desinficera mycket lättare.


Mattan är mm tjock och består av två lager nyproducerat gummi med ett robust väv-inlägg. Håller sig mjuk och behåller formen i årtionden.


Införskaffar du en rejäl gummimatta hålls golvet i källaren, garaget eller verkstaden skyddat medan du mekar, bygger eller gör någonting annat. Och har nu insett att det är En ekovänlig gummimatta jag ska ha, det är väl samma koncept "gaming mattor försöker köra men inte med naturgummi samt de håller på med sina loggos och bling.


En skyddande matta under löpbandet, crosstrainern eller roddmaskinen ska inte heller underskattas då den kan spara golvet från onödiga skavmärken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.