onsdag 12 augusti 2020

Terassvärmare gasol

Terassvärmare gasol

Du får en längre utesäsong med terrass- och infravärmare. Blade infravärmare fördelar en mer miljövänlig värme och en hög energibesparing. Förläng utomhussäsongen med härlig värme. Rejäl gasolvärmare som låter dig njuta av kvällarna i uterummet eller på terrassen även efter att vädret blivit svalare.


Genom att ha en terassvärmare på din altan, på din uteplats eller på balkongen så ger du dig själv den härliga och nödvändiga värme som gör att du eller ni kan sitta i några timmar till. Det som gått från en härlig middag i den värmare kvällssolen behöver med andra ord inte avslutas där, utan umgänget kan fortsätta långt in på småtimmarna när du har slagit på dina terassvärmare.


Vi har en nängd olika terassvärmare för alla olika användningsområden. Eleganta och dekorativa terassvärmare i form av facklor som pryder sin plats vid entrén eller en mer traditionell terassvärmare med hatt som används på uteplatsen för att förlänga sommarkvällar eller höstens lite kyligare dagar.


Terassvärmare gasol

Självklart passar det lika bra i. Med Ansluts gasolvärmare blir uteplatsen eller altanen en mysig plats trots att det inte är högsommar. Huvudbrännaren tänds med piezotändning och har justerbar effekt (5-kW). Generellt gäller att ska terrassvärmaren stå ute i det fria behövs mer än kw effekt för att det ska fungera hyggligt. Markis eller någon form av tak över värmaren gör att "effekten" av värmaren förbättras avsevärt.


En terassvärmare av gasol är väldigt praktiskt för dig som inte har någon el på ditt landställe, men gärna vill ha en trevlig värmare att förlänga säsongen me alternativt något att använda för att kunna sitta ute gnistrande, vackra vita vinterdagar. Bredd på hatten: 5mm. Får endast användas utomhus i väl ventilerade utrymmen.


Infravärmare och terrassvärmare från Byggmax – alltid snabbt, enkelt och till bästa pris. Vi har ett brett utbud av olika sorter för att match just ditt behov.


Våra priser tål att jämföras! Se tillbehör till terrassvärmare. Välkommen till Bygghemma. Se vårt utbud av värmefläktar. Se alla kampanjer vi har just nu! Alltid till fast pris! Vi är med dig – hela vägen. Restauranger väljer oss på grund av kvalitén och den kraftiga värme aggregaten ger. Med hjälp av gasol ger en terrassvärmare från Fogas AB dig möjlighet sitta ute även när det lider mot höst. Vi erbjuder modeller av alla slag.


Mindre bordsvärmare sprider värme på en smidig höjd vid middagar, ett bra alternativ för dig med begränsat utrymme. Gasol -El-Kamin Termo. Galio Corten är en avlång gasolvärmare som sk. Gasvärmaren och värmefläkten kan köras samtidigt för extra värme.


Tändsäkringen stänger av gasoltillförseln om flamman slocknar. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Terrassvärmare utrustad med rostfri brännare och piezotändning. Bjud in grannar och vänner till glöggfest och servera glöggen på altanen eller i det inglasade uterummet och låt en terassvärmare sprida värme över gästerna.


Terassvärmare gasol

Du har sett alla produkter. En gasolvärmare förlänger säsongen för härliga middagar utomhus och kan förvandla din balkong, uteplats eller terrass till ett varmt rum för långa kvällar i vänners sällskap eller varför inte en plats för en egen grönsaksodling. Visa alla varianter.


Täckning: ca m2. Värmeeffekt: upp till kW. Denna terassvärmare fungerar med gasol och värmer en yta på upp till kvadratmeter. Tändningen sker med hjälp av Piezo-system. Dessutom Fri frakt! Cylindriska delen är av härdat glas. Med denna terassvärmare kan ni enkelt förlänga sommarsäsongen. Den här terassvärmaren fungerar med vanlig gasol. Köp en terassvärmare som håller hög kvalitet till ett lågt pris hos Trademax. Gratis hemleverans.


Kombinera gärna med en kudde och filtar över stolsryggen eller i sofforna, så har du skapat en riktigt välkomnande och ombonad miljö. Använd gasol för att värma stugan, verkstaden och festtältet i trädgården.


Försedd med avstängningsventil med utloppsgänga, inv. POL-gänga samt med säkerhetsventil och smältsäkring. Lämplig gasolflaska till kaminer och terassvärmare. Vi säljer även grillar och värmare samt tillbehör för gasol.


VEN LPG till bilar och husbilar etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.