torsdag 16 juli 2020

Washitejp

Stort utbud av washitejp och massor med produkter för pyssel i vår webbutik. Blixtsnabb leverans. Fri frakt över 2kr. Festbutiken på nätet - Zingland. Riesenauswahl an Markenqualität. Washi- Tape gibt es bei eBay! Du kan använda dekortejpen för att dekorera till exempel paket, födelsedagskort, glasflaskor, böcker, göra mönster på väggar, skåp, möbler osv. Dekorera paket, kort eller gör mönster på t. Tejpen är mjuk och följsam men samtidigt stark.


Riv av den för hand eller klipp med sax. Det finns mängder av olika modeller washitejper, det finns glittrig, mönstra enfärgad och tejp med metallisk yta. Den japanska ­papperstejpen finns i massor av härliga färger och mönster och passar lika bra i inredningen som till pysselprojekten­.


Washitejp

Här kommer några tips på hur den kan användas och ­förvaras. Viss information om tejp som ligger nära washitejp kommer samlas på washitejp.


Utöver washitejp och tejp finns det också på washitejp. Svart washitejp med blommor som i hängande guldiga blomkorgar. Använd washitejp för fina inslagningar. Scrapbooking är bara en av alla de saker man kan använda dekortejp till.


Man kan till exempel med fördel använda det för att göra fina presentinslagningar! Att slå in paket riktigt fint är ett av de bästa presenttips som finns.


Washitejp

Då är det roligt både innan och efter man har öppnat paketen! Varför inte låta paketets utsida spegla det fina innehållet? Tejpen kan användas till det mesta - bara fantasin sätter gränser!


Limmet på tejpen tillåter att du lätt kan lossa den från underlaget, vilket gör den perfekt för att sätta upp t ex affischer på tapeter eller på andra pappersunderlag. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Bred tejp - Summer party. Tejpen används ofta av scrapbookare som dekortejp när man fäster fast sina minnen scrap-albumet.


Tre enkla pysselidéer du kan göra med vanlig washitejp. Den går även enkelt att riva av utan sax. Välkommen till Panduro! Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt hem och dina vänner.


Washitejp

Den är lätt att flytta och sätta fast på nytt. Fria returer i butik. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. En rolig detalj att ta till när du dekorerar och pysslar hemma.


Låt fantasin flöda och skapa efter allt vad du kommer på. Vi har även många varianter av washitejp eller washi tape som är papperstejp från Japan för scrapbooking och pyssel, samt kristallstenar och rhinestones som är självhäftande.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för washitejp. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Brett utbud men också det där lilla extra. Vårda och bevara dina fotografier och minnen på ett lustfull sätt!


Släpp loss fantasin och tejpa på. En välfylld låda med det som behövs för att du ska kunna dekorera ditt skrivbordsset med härligt färgglad washitejp.


Innehåller: A5-anteckningsbok, pennor, sud linjal, pennburk, rullar washitejp och inspirationsbroschyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.