onsdag 15 juli 2020

Rakspegel sugpropp

En spegel med transparent ram och med 5X-förstoring. På baksidan sitter en sugkopp som gör att du enkelt kan fästa spegeln på blanka ytor som kakel och större speglar.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. En praktiskt rakspegel med förstoring xfrån det japanska varumärket The Art of Cleaning.


Den inbyggda lampan ger bra visualitet och dess förstoring synliggör missade hårstrån i skäggväxt, ögonbryn eller näsa. Denna unikt designade magnetiska spegel är enkel sminkspegel montera och demontera från basen. Perfekt att använda som smink- eller rakspegel och är mycket bra både att ha hemma i badrummet och att med med på resan. Sugpropp ska inte sitta uppe permanent utan tas ner efter varje användning.


Rakspegel sugpropp

Spegeln förstorar upp till gånger. Förstoringsspeglar för detaljerna.


Våra förstoringsspeglar för badrummet återspeglar även de minsta detaljer så att du kan se exakt vad du håller på med. Löstagbar rakspegeln fästes med en stark sugpropp som sitter säkert på alla släta ytor som kakel, glas, plast eller metall. Med det här smarta fästet väljer du själv vilket avstånd du vill ha när du ska spegla dig.


Roterbar spegel som monteras med hjälp av en sugproppsbas. Väggmodellen är perfekt för dig som föredrar att raka dig i duschen.


Rakspegel sugpropp

Unna dig något extra och förhöj upplevelsen av din rakning med accessoarer som resefodral och rakspegel. Letar du efter produkter inom speglar ? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment.


Många är smarta, andra är roliga. Självklart hittar du ännu fler produkter inom speglar i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB!


Inred med speglar ! Välj mellan runda väggspeglar i olika storlekar, praktiska golvspeglar och sminkspeglar med belysning. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter.


Rakspegel sugpropp

Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här. Perfekt som en rakspegel i duschen eller som en extraspegel i rätt höjd för barn! Rakspegel - Shopping (35) Hittade produkter.


Kolla alltid med oss! Alltid låga priser! Vi har ett stort utbud av badrumsartiklar för både stora och små badrum. Här hittar du smarta badrumstillbehör och praktisk badrumsförvaring!


Monteras enkelt med smart sugproppsfäste på din befintliga badrumsspegel, fönster. Tack vare den låsbara sugproppen sitter spegeln stabilt på plats. Enkel att ta med dig på resan.


M-TOP Sminkspegel med belysning rund väggmontering, sminkspegel med ljus gånger förstoring, flexibel svanhals LED rakspegel med stark sugkopp, 3grader vridbarerx: Amazon. Hitta Rakspeglar och liknande produkter på Shavely. Speglar till hemmet online. Hos shopello hittar du ett stort sortiment av både av speglar från ledande återförsäljare som du kan jämföra för att hitta den som passar ditt hem bäst.


Det sitter i detaljerna. Ett badrum blir inte komplett om inte det finns tillräckligt med nödvändiga accessoarer på plats.


Vad som krävs för att uppfylla alla de önskemål vi har på våra badrum är givetvis personligt, och med Bygghemmas stora sortiment av accessoarer till badrum hittar du garanterat något som du letar efter. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton Krok med sugpropp, 4-pack. Badrumskrok sugpropp.


På Biltemas Bil- och MC-avdelning hittar du prisvärda produkter för ett enklare fordonsägande. Med reg-nummer-sök hittar du enkelt reservdelar till just din bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.