måndag 8 juni 2020

Plattformshiss begagnad

Här hittar du våra begagnade hissar. Antal anges med reservation beroende på snabb försäljning. Kontakta oss för mer information. B-hiss, olika modeller Lyfthöjd beroende på tillgång: 5-meter Info: Hissen är genomgången, servad på verkstad samt uppfyller gällande maskindirektiv.


Antal i lager: Status: Montageklar Lyftplattform för vertikala lyft, olika modeller Lyfthöjd. Begagnade personhissar och anda typer av specialhissar. Hos Mascus hittar du alla stora varumärken och kända modeller av personhissar. Eftersom Mascus har webbens största marknadsplats för begagnade personhissar är det perfekta stället att köpa eller sälja på.


Det är bara att välja och vraka. När en begagnad hiss ska flyttas behöver vissa krav uppfyllas. Kraven i nya maskindirektivet måste uppfyllas Om en begagnad plattformshiss eller trapphiss flyttas, betraktas den i Sverige som en ny anordning på den nya platsen. Välj en plattformshiss från Cibes om du vill minska dina byggkostnader och undvika de omfattande byggnadsanpassningarna som konventionella hissar kräver.


Om man flyttar en begagnad plattformshiss, trapphiss, rulltrappa, motor- driven port och liknande anordning till en ny installationsplats. Cibes plattformshissar behöver inget separat maskinrum och har lägre grop och topphöjd än konventionella personhissar. Vi har sedan slutet av sjuttiotalet tillverkat, utvecklat och marknadsfört hissar.


Plattformshiss begagnad

Bjud på våra begagande maskiner och materiel på Retrade, ett försäljningssamarbete där de stora privata och statliga bolagen själva avyttrar sina begagnade. Idag servar och levererar vi framkomlighet i hela Sverige.


Nedan ser du alla annonser för begagnade personhissar och andra hissar inom Entreprenad på Mascus. Välj personhissar och andra hissar från alla märken om du vill se alla begagnade personhissar och andra hissar sorterade efter märke. En användarvänlig plattformshiss som ökar tillgängligheten i din byggnad.


Med denna lösning kan bland annat personer med nedsatt rörelseförmåga få tillgång till alla våningsplan. Hissen har självbärande konstruktion vilket innebär att den kan installeras i trapphus utan större strukturella förändringar och den har även flexibla lösningar både vad gäller mått och. Nationellt hissföretag som lever efter trygghet och kvalité med mångårig erfarenhet. Vi erbjuder trapphissar, handikapphissar och bostadsanpassning.


Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! Använd vårt enkla formulär för att beskriva ditt behov och få en prisuppgift på din trapphiss. När det gäller begagnade hissar så har vi stor erfarenhet av återanvändning. Hos Logitec finner du begagnade hissautomater och paternosterverk av olika modeller.


För mer information så kontakta oss så berättar vi mer. En materialhiss gör det lättare att flytta material. Hitta billigaste Handikapp hiss plattformshiss hos AllaAnnonser. När du ska flytta en begagnad hiss, rulltrappa eller port behöver du uppfylla vissa krav.


Plattformshiss begagnad

När vi blir äldre eller drabbas av skador eller sjukdomar är det många av oss som upplever att det blir allt svårare att gå i trappor. Många tänker då i första hand på en trapphiss som lösning på problemet, men i denhär artikeln ska vi utreda vilka alternativa lösningar som finns, och vilka priser och kostnader som gäller för trapphissar och trapprollatorn AssiStep.


Plattformshiss begagnad

Re: Vad kostar en hiss ? Ett bra sätt för er kan ju ändå vara att prata med biståndhandläggare eller vad det nu heter hos kommunen. För där vet dom ju dels vad som finns och är bra, dels bör dom ha en god uppfattning om kostnader efterssom dom köper sådana här installationer titt som tätt. Scorpius plattformshiss för raka trappor i utom- och inomhusmiljö.


Kuggstångsdrift med överhastighetsskydd. PERSONLIG HISservice – vi finns här för dig. Cibes har en rikstäckande organisation för service, underhåll och modernisering av hissar.


Om du vill teckna serviceavtal, köpa reservdelar eller behöver teknisk hjälp med din hiss, är du alltid välkommen att kontakta oss. Plattformshiss för offentliga och kommersiella byggnader: Aritco AHissen för ditt hem: Aritco PLUTO : Handikapphiss typ B Hissen är helgalvaniserad - inga problem med flagnande färg. Liften är väl lämpad för utomhusbruk.


Uppfyller kraven i Arbetarskyddsstyrelsens anvisningar 130. Kan placeras både inom- och utomhus. Om du flyttar en begagnad plattformshiss, trapphiss, rulltrappa eller motordriven port, betraktas den i Sverige som en ny anordning på den nya. Acorn Trapphiss UK Huvudkontor, Steeton, Yorkshire.


Företaget köpte in, reparerade och sålde vidare begagnade trapphissar, och köpte in nya hissar från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.