måndag 8 juni 2020

Pigmenterad träolja utomhus

Pigmenterad träolja utomhus

Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Pigmenteringen i denna träolja gör att den ger det målade träet en mer speciell karaktär, som du inte får av vanlig, icke pigmenterad träolja.


Oljan är inte avsedd som grundolja och kan därför inte övermålas med färg. Då minskar risken att kulört pigment smetar av sig. När du målat klart.


Underlaget skall vara torrt vid målning, max 16% fuktkvot. Det ger även skydd mot vatten, väder och vind och l träets och bevarar träets naturliga lyster. På Byggmax finns både svart träolja, träolja med pigment och träolja och transparant träolja. Det finns träolja i många olika kulörer så att du kan matcha snickerierna med stilen i resten av hemmet.


Herdins Pigmenterade Tjärolja består av ljus dalbränd trätjära, kallpressad rå linolja, balsamterpentin och pigment. Den tränger in på djupet, bevarar träets naturliga fetthalt samtidigt som det ger ett vackert utseende och ett skydd som varar i cirka 2-år.


Hårt utsatta ytor kan behöva årlig behandling. Nytt liv med träolja. Minska uppkomsten av torra sprickor med en bra träolja som tränger djupt ned i virket.


En fräsch och vattenavvisande behandling som motverkar uttorkning. Ge snabbt dina gamla utemöbler, balkongtrallarna eller terrassen nytt liv, inför sommarsäsongen. Våra träoljor är lättstrukna och kommer i flera olika färger.


Pigmenterad träolja utomhus

Färglös träolja med % linolja. Skyddar mot vatteninträngning och uttorkning. Fungerar både på obehandlat trä och tryckimpregnerat eller tidigare laserat virke.


Innehåller biociden DCOIT som skyddar oljan mot mögel. Handla billig träolja och terrasslasyr på BAUHAUS. I BENAR-systemet ingår både klara och lätt pigmenterade produkter. De pigmenterade BENAR-produkterna har en svag gyllenbrun nyans som förstärker glöden och djupet i tropiska träslag.


Håll uteplatsen fräsch och fin längre. Olja, som håller högsta kvalitet, motverkar uttorkning och sprickbildning samt gör ytan vattenavvisande och lätt att underhålla.


Pigmenterad träolja utomhus

Vill du pigmentera oljan är detta möjligt i något av våra varuhus. Används på tryckimpregnerat och vacuumimpregnerat trä, på terrassgolv, skärmskyd utemöbler och liknande ytor. Tinova UV Super Terrace är avsedd för terrasser och utemöbler av tryckimpregnerat virke. Oljan tränger väl in i underlaget och förhindrar fuktinträngning och sprickbildning.


Har mycket god inträngning i underlaget och ger ett vackert oljat utseende. Motverkar gråning och skyddar mot uppsprickning av träet samt nedbrytning på grund av skadligt ljus och fukt.


Kan med fördel pigmenteras för att förlänga produktens hållbarhet. Osmo Hårdvaxolja Pigmenterad är framtagen för ge en rad olika möjligheter till infärgning av träytor inomhus. Ger precis som den opigmenterade hårdvaxoljan en vacker yta som bevarar träets naturliga karaktär, men adderar också pigment. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, slitstark och tålig mot spill.


Naftaburen kombination av alkyd och kokt linolja. Använd på behandlat och obehandlat trä, som exempelvis utemöbler och trall. God djupinträngning, skyddar mot missfärgning och sprickbildning. Starkt vattenavvisande.


Det här är en olja med UV-skyd speciellt framtagen för ädelträ, som t ex teak och ek, utomhus. Oljan har en extremt god förmåga att tränga ner i träets porer. Behandlingen ger en fräsch och vattenavvisande yta samt skyddar mot uttorkning och sprickbildning.


Träolja är svagt brunpigmenterad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.