onsdag 3 juni 2020

Picasso pendel

Picasso pendel

Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Lampspecialisterna. Otroligt fin, stilren och härlig taklampa som skapar en fin ljusbild och sprider ett bra ljus, optimal över köksbordet. För att pendeln ska kunna passa in i heminredningen under flera år, har vi valt att hålla designen enkel och elegant. Detta utförande i mattvit.


Riktigt elegant takpendel som tillverkas i Belids fabrik i Varberg. Ger en exklusiv känsla och levereras med energibesparande halogenlampor. Designad för att ge ett bländfritt ljus.


V halogen (inbyggd trafo med takkontakt i takkoppen) ingår. Alla priser är bruttopriser. En serie af lamper som defineres af lag-på-lag skærme i metal, som iøvrigt er produceret på egen fabrik i Sverige.


Picsso familjen består av pendlar, bord, golv- och vägglampa. Typ av produkt: Taklampa. Pendlar från 10kr. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Picasso LED pendel Ø500mm. Med tillverkningen i Sverige kan Belid garantera en hög kvalité. Kommer tillsammans med en GLED-lampa. Du kan vælge mellem forskellige varianter. Varianterne er sammensat ud.


Men denne LED udgave er en forbedret udgave, af de tidligere modeller, som både er lavet i tykkere metal, samt har et bedre lysudbytte. Skickas inom arbetsdagar. Tillverkad i Varberg, Sverige.


Hos oss på Roomly fokuserar vi på att erbjuda det allra bästa produkterna inom inredning och design. Därför har vi skapat ett noga utvalt. Passar i ditt vardagsrum. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element – och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor.


Ice Chandelier takpendel från Tradition, formgiven av Sofie Refer. Klassisk og stilren lampe der spreder lyset godt, og giver et godt blændfrit lys. En otrolig och stilren pendel som finns i flera vackra färger och storlekar.


Picasso pendel

Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Förväntad på lager om: 4-dagar. Leveransinfo Lagerstatus.


Picasso pendel

Den finns i många spännande färger, vit, mässing, silver, oxid eller svart. Kombinera gärna LED takpendeln med. Den är 50cm i diameter med en dimbar LED lampa som ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.