onsdag 3 juni 2020

Slitstarkt golv offentlig miljö

Experter på fogfria golv och golvbeläggningar. Anlita oss för uppdrag i hela Sverige. Eradur tillverkar och tillhandahåller epoxi, polyuretan och akrylat. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Upofloors Zero-golv är skonsamt mot både miljö och människor, vilket gör att det passar bra i offentliga utrymmen, inklusive de som ställer extra höga krav på säkerhet. Slitstarka och snygga golv för offentliga miljöer. Vi har under lång tid skapat snygga och slitstarka golv för alla typer av offentliga miljöer.


Då förutsättningarna och kraven skiljer mycket mellan olika verksamheter använder vi en rad av olika golvbeläggningar och system. Vi har hållbara och slitstarka textilgolv för offentliga miljöer där många människor rör sig. Tillsammans tar vi fram den mattan som passar bäst.


Slitstarkt golv offentlig miljö

Vi har unika designgolv, stilsäkra sisalgolv, glamorösa ryor, praktiska plattor etc. För kontor och offentliga byggnader är det viktigt att inte bara ha ett golv som är praktiskt och slitstarkt, utan det bör även vara snyggt och gärna individuellt. Hitta det perfekta Quartz- golvet, flera sorlekar och färger att välja mellan.


Bitter GmbH som är en av Europas främsta tillverkare av funktionell granitkeramik för högtrafikerade fastighetsmiljöer såsom livsmedelsbutiker, detaljhandel, köpcentran, resecentran, livsmedel- och. Pergos laminatgolv eller vinylgolv passar för dig som behöver extra slitstarka golv. Vinylgolven finns i två kvalitetsnivåer, båda med hög slitstyrka. Laminat- och vinylgolv är uppbyggda av flera lager som gör golven starkare.


Slitstarkt golv offentlig miljö

Välj en kvalitetssäker entreprenör inom fogfria golv, betongslipning och flytspackling. Hoviplattan består till av kvartssand och kalciumkarbonat.


Elasticiteten skapas genom en unik pressteknik, inte med mjukgörare. Våra gummigolv är egentligen tillverkade för offentlig miljö där krav på slitstyrka är av högsta vikt. Pergos kommersiella vinylgolv med hög prestanda är lämpliga för många kommersiella användningsområden. Eftersom de är så otroligt slitstarka tål de hög trafik och behöver knappt underhållas.


Och med trä- eller skifferutseende är de lika stilfulla som de är tåliga. Den nya kollektionen med Pergo kommersiella vinylgolv omdefinierar denna kategori. Välkommen att ringa till oss vid frågor och för offertförfrågningar. Installation av golv med hög hållfasthet och låga underhållskostnader.


Vi ansvarar för hela entreprenaden. Vi har slitstarka golv för offentliga miljöer där många människor är i rörelse.


Allt från designgolv, ljudabsorberande textila golv, lättskötta plastgolv och gummigolv som klarar det mästa. För butiker och offentliga företag är det viktigt att inte bara ha ett golv som är säkert och praktiskt, utan det bör även vara snyggt och gärna individuellt. I sjukhus- och skolkorridorer där mängder av människor och utrustning passerar dagligen utsätts golven för hårt slitage.


Därför krävs ett golv som har en lång funktionell och estetisk hållbarhet. Homogena vinylgolv är perfekta i miljöer där det vistas många människor samtidigt som det är hårda krav på en god livscykelkostnad. Våra fogfria och flexibla beläggningar skapar intressanta möjligheter till unika miljöer.


Korius Patina har egenskaper som stegljudsdämpning, hög slitstyrka, enkel städrutin, inspirerande design och kostnadseffektiv samt snabb installation. Golv för offentlig miljö. Våra komfortgolv lämpar sig i offentliga miljöer som skolor, sjukhus, kontor och i. Ett klickgolv i vinyl som förenar slitstyrka, ergonomi och stegljudsdämpning!


Perfekt val av golv för offentliga miljöer som restauranger, butiker, kontor, hotell m. Torra utrymmen i bostäder och offentlig miljö - Massiva trägolv fungerar bra i samband med golvvärme (se GBRs Trägolv på golvvärme) Det finns även massiva golv för utomhusmiljö, exempelvis i teak och bankeray. Teak är också ett träslag som passar att läggas i våtutrymmen, dock ej vid golvbrunn.


Slitstarkt golv offentlig miljö

Samtliga kollektioner är också rekommenderade hos Byggvarudedömningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.