fredag 17 januari 2020

Örsjö star

Örsjö star

Just nu erbjuder vi 1. Gäller både online och i vår butik i södra Stockholm. Alltid prisgaranti och fri frakt över 5kr. Nordiska Galleriet är en auktoriserad återförsäljare av alla varumärken — 100% original.


Hitta bästa priset inom Belysning. Jämför alltid innan köp! En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online.


Lampan är tillverkad i gedigen mässing eller koppar och kommer i fem olika utföranden. Lampan är funktionell och innovativ då den kan placeras horisontellt såväl som vertikalt, och kan även monteras med wireupphängning.


Örsjö star

Skapa rätt ljussättning i ditt hem. Material som lever och åldras med värdighet. Ett material som förändras över ti mörknar, skiftar och bara blir vackrare och vackrare för varje år som går.


Star av Egnell Allard. Lampan kommer i rå koppar, rå mässing eller i vitlack. Enkel uppfästning och 230V utan transformatorer är en stor fördel. Standard är en eller två meter långa skenor som lätt ansluts med en jordad stickpropp.


För specialbeställning kontakta oss. Lampan delar många likheter med Kvist, såsom form och material men även att den också skapats av Jonas Bohlin.


Örsjö star

Dessa skenor ansluts lätt med en jordad stickpropp. Belysning arbetar med gedigna material som mässing och koppar. Monteras vertikalt på väggen eller horisontellt i taket. En garanterad favorit i ditt hem.


Sladdlängd: max 1cm. Ljuskälla ingår ej. Anslutnings sker på sidan där det sitter 3m kabel med jordad stickpropp. Denna ljuskälla har utgått. Design av Jonas Bohlin. Jonas Bohlin är en av Sveriges mest välkända formgivare och han har skapat flera klassiska möbler och lampor. Ansluts med en meter kabel och en jordad stickpropp (kan även monteras på en lamppropp som köps separat). Gör sig lika snygg i en offentlig miljö som i det privata hemmet. Leveranstid 1-veckor.


Lighting AB is located in the southeast corner of Småland in an area that is known for its talented producers. Inköpt ny av mig i juli i år, dvs mån sedan. Taklampan på skena är flexibel då den lätt kan anpassas efter behov och miljö.


Produktbeskrivning. The lamp is made of solid brass and copper and is available in five different designs. Skenan monteras med en liten distans från tak med beslag i samma material. Tre meter mörkgrå textilkabel med dimmer och stickpropp.


Spotskena tillverkas i rå koppar, ett material som bara blir vackrare med åren. Lampan är sparsmakad men funktionell med dimbara, justerbara ljusenheter. Vitlackera med detaljer i mässing. Varianter som matchar dina val: Pris.


Visa ytterligare Visa färre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.