onsdag 10 april 2019

Plafond rörelsevakt

Plafond rörelsevakt

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK!


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Funktionsrik plafond med energisnål, långlivad och integrerad ljuskälla. Utrustad med rörelsevakt och inställningsmöjligheter för ljuskänslighet, rörelsekänslighet och hur länge den skall vara tänd. Plafond med inbyggd LED-lampa och rörelsesensor.


Tänds automatiskt vid rörelse. Ask 36Ø finns med eller utan rörelsesenor. Robust utomhusbelysning i LED som kan användas inomhus i trapphus och liknande med rörelsevakt och dimmer som tillval. Lunar LED-plafond från 15-wattt ersätter de flesta armaturer och ger ett bättre ljus än tidigare trots den låga energiförbrukningen.


Taklampor utomhus är ett bra alternativ för dig som vill ge din entré lite mer liv och ljus. Alla våra taklampor för utomhusbelysning är IP-klassade och godkända för användning utomhusbruk enligt de hårda krav som ställs.


Plafond rörelsevakt

Detektionsavstånd 2-m (justerbart). Rörelsevakt (PIR) Detektionsvinkel 180°. Tid för belysning Från 10±sekunder till 7±minuter (justerbart). Vilken plafond du vill ha beror mycket på hur du vill att den ska smälta in i omgivningen.


Plafond rörelsevakt

Markslöjd och Eglo. Välj rörelsevakt om du vill att din utebelysning ska tändas och släckas av rörelse istället för att lysa konstant. Energisparande samtidigt som du ändå får det ljus som behövs.


Gratis att använda! Enkel LED plafond med rörelsevakt som kan användas både i tak eller på väggar. Integra är perfekt för trapphus, badrum eller källare där man önskar att belysningen ska tändas automatiskt vid rörelser. Armaturen ger ett varmvitt ljus.


Aktiveras vid rörelse inom valt ljusområde. Reglage för manuellt på- och avslag. Justerbar efterlysningstid (s-min) och ljusnivå (lux). Avkänningsområde: 120° och max.


Med en rörelsevakt på din belysning så sänker man både sin elkostnad och får ett extra skydd mot oinbjudna besökare. Detta är ett enkelt och bekvämt sätt att tända belysningen i trädgården, vid garaget eller entrén. Har i helgen satt upp en LED plafond istället för lysrörsarmaturen i tvättstugan. Dock uppstod ett problem.


En liten, lätt installerad och effektiv LED-armatur som är anpassad för både utom- och inomhusbruk. Ljuset genom akrylkupan är jämt och välfördelat. Finns även med rörelsevakt (PIR).


Max PIR-armaturer (master) och slavar bör anslutas till samma tändtråd. Här hittar du mängder av snygga taklampor.


Möblera sovrum, vardagsrum, hall eller kök med takbelysning, och skapa stora effekter med liten ansträngning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.