torsdag 11 april 2019

Rotorljusramp

Sveriges bästa priser. På MaskinBelysning. Com kan Du köpa eller specialbeställa rotorljus från de största aktörerna på marknaden.


Rotorljusramperna är ECE-Rgodkända och är framtagna för professionellt yrkesbruk. Samtliga produkter har en garantitid på 1-år och är noga utvalda av oss som kan blixtljus. En varningsljusramp med LED-teknik påkallar uppmärksamhet i de situationer det behövs! Med belysning från varumärken så som 9Signal och ECCO kan vi hjälpa dig att hitta rätt bland de högkvalitativa varningsljusramper som finns i Abkatis sortiment, självklart med varierande längder för att passa dina behov.


Finns som rotorljusramp, xenon blixtljusramp och LED-ramp. Tillgängliga varianter finns under respektive längd. Stabil aluminiumunderdel med härdad polykarbonatlins som standard säkerställer lång livslängd och god hållbarhet.


Strands Roterande LED-ljus med magnet och cigarettkontakt, låg variant. Dessa produkter skall användas för din egen säkerhets skull, men det finns även lagar och förordningar som reglerar användandet. För dig som jobbar på utsatta platser, som invid trafikerade vägar, i skogen, på byggen med mera, är det ett smart drag att använda en LED varningsljusramp eller rotorljusramp med halogen.


Kontaktinformation. OBS endast online-försäljning - dvs ingen försäljning eller kundmottagning på plats. Roterande rotorljusramp med reklamplats till superlågt kampanjpris!


Rotorljusramp

Du som handlar under kampanjen får dessutom FRI FRAKT och glödlampor, fästen, säkring, samt kontrollbox och allt nödvändigt kablage på köpet! Denna LED- ljusramp har utformats från grunden för att erbjuda utmärkt värde när det gäller kostnader, prestanda, hållbarhet, flexibilitet av konfiguration och naturligtvis enkel installation och användning. Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser!


Rotorljusramp

En komplett leverantör av visuell kommunikation. Skyltar, fasadskyltar, neonskyltar, diodskyltar, profilbokstäver, profilskyltar, vägmärken, infoskyltar. Rampen monteras med gummifot.


Alla ramper levereras med vit LED-belyst mittsektion. Varningsljusramp bestyckad med rotorljus i LED. Dioderna är på W. Series Evolution ljusramper har en lägre m Visa mer. Hytt rotorljusramp.


Rotorljusramp

Ge objekt och måste läggas in i det mod där du vill ha den. Följer med en film som visar hur tyvärr verkar den ha blivit lite dålig kvalite av okänd anledning. Hoppas den kommer till nytta! En kvalitets xenon-varningsljusramp för yrkesmän.


Vit belyst namnskylt. Vid arbete i närheten av vägar är det mycket viktigt att synas ordentligt, för att påkalla uppmärksamheten hos andra trafikanter.


Passar både för fast montage och för montage på lastbåge. Ljuset har en belyst reklamplats i mittsektionen. Specifikation: eller Vdc Två halogen. Vi erbjuder nu ovan nämnd rotorljusramp som aldrig blir omodern i nytt utförande – med rotellor, mer LEd rotellor, med valfritt antal också.


Positionsljus som är infällda, sitter innanför kåpan eller i form av en list. Robust och stabil konstruktion. Längden på rampen är 1cm. Riktigt bra ljus för pengarna.


Vi har Vision Alert Evolution Serie rotorljusramper, varningsljus i lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.