måndag 11 februari 2019

Ljusbox med text

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Säg det med ord - fyll raderna med egna texter, citat eller budskap. Låt fantasin flöda med ord och bilder när familjen får vakna på morgonen till ett personligt budskap, när du skriver en hälsning till en vän, visar dagens datum eller öppettider etc.


En riktigt fin ljusbox med LED-belysning som passar helt perfekt för alla som vill skapa en stämningshöjande dekoration med egen text. Medföljer även stycken bokstäver och symboler att fästa på ljusboxen. Presenter och julklappar på nätet!


Belysning är en viktig komponent i alla hem. Det finns ett brett sortiment av lampor beroende på användningsområde och inredning. Ibland är belysningen mer för att ge en viss känsla i ett rum och ibland är den funktionell och måste ha en viss styrka, som t. Väldigt kul ljusbox - barnen älskar den. Jag fick den här i present av familjen och använder den som nattduksbordslampa.


Den räcker precis till för att ha som läsbelysning (en del kan tycka det är lite för skumt ljus dock). Medföljer stycken svarta bokstäver och symboler att fästa på ljusboxen. Snygg ljusbox Amed plats för text samt symboler på rader.


Den här ljusboxen kommer med st bokstäver och symboler. Skriv ditt favoritcitat eller något annat kul, som t. Grynkorv" eller "Luftballongsfärd". Kul och personligt!


Ljusbox med text

See more ideas about Light box quotes, Light box, Boxing quotes. Denna ljusbox har ett fast citat AMOUR etsat med små stjärnor i plexiglaset. När du har gjort en fin stava eller text, skjut bokstäverna i lådan och sätt i. Ljuslåda där du själv väljer text eller budskap.


Skriv en hälsning, ett budskap eller en rolig text, sudda och ändra från dag till dag. Whiteboardpenna medföljer. Passar att montera på vägg eller att ställa på bor hylla etc. Dekorera ditt hem med ord du älskar eller citat som inspirerar.


Ljusbox med text

Du får med 90st bokstäver att skapa vad du vill. Lådan ger ut ett fint ljus och passar till alla hem och inredningsstilar. Drivs med 6xAA-batterier (säljs separat).


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Lightbox bokstäver SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Inred och dekorera ditt hem riktigt snyggt med denna ljusbox med bokstäver! Med den här ljusboxen kan du låta din fantasi och kreativitet flöda fritt då du får välja text helt själv.


Kanske vill du ha ditt namn, en bit från din favoritlåt eller kanske bara en rolig ordvits. Klicka här att gå med Premium. Dessa ljusskåp används som inredning i butiker och offentliga miljöer.


Ljusbox med text

Det fungerar som lysande informationstavlor eller ljustavlor med budskap eller teklan. Oavsett så blir resultatet med mycket hög upplösning på både foto och text. Varje bokstav, symbol eller flagga är tryckt på en tjock plastfilm.


Det får plats med tecken per rad. Går att ha stående och vägghängd. LED som kan skifta i färg. För inom- och utomhusbruk.


En underbar ljusbox i storlek A med inbyggd lampa och medföljande bokstäver och symboler. Skapa ett eget budskap i barnrummet, hallen, på kontoret eller i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.