tisdag 12 februari 2019

Inredningsbutik gamla stan

Handla inredning online från kända varumärken! I lager för omgående leverans. Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn.


Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips.

AFFÄREN I GAMLA STAN ! Vi är en spännande butik med prylar som skapar ha-begär. En stor blandning av belysning, inredning, presentartiklar, fotogenlampor, reservglas mm. Stort och ombytligt sortiment med alla de senaste trenderna.


För att inte tala om stans största självplock av Irislights bollslingor. Bara ett kvarter bort från Västerlånggatan, mittemot Tyska Kyrkan, hittar du denna lilla men välsorterade butik. Stilen är "Shabby Chic" med en del mer moderna inslag.


Här shoppar du allt från designsmycken till fårskinnsfällar och tofflor i vackra kvarter.

Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Stan kryllar nämligen av inredningsbutiker - från små och personliga till stora och klassiska. Här hittar du såväl svenska formgivare som exklusiva soffor och personliga prylar från hela världen.


För att göra det ännu enklare att hitta rätt guidar vi nedan till Stockholms bästa inredningsbutiker. Känn dig som hemma. Men fortfarande finns "seriösa" butiker och vi som bor här vet att många pärlor även finns i gränderna runt Väster- och Österlånggatorna.


Indiska möbler - Unik inredning - Inspiration! Kungliga slottet skymtar i bakgrunden. Och även här sitter några utomhus. Jag vänder vid slottet och tar mig söderut längs Österlånggatan.


Ner från mitt fönster i vår gamla stad jag blickar ut över taken ned i de halvdunkla grändernas rad runt kring Sankt Göran och draken. Smyger med skymningen sakta hit ned skuggor och dagrar varthän jag än ser o, alla minnen som varit en gång er vill jag ägna min sång. Gamla stan i julbelysning.


Blev lite nostalgisk för en liknande tomteflicka som finns två från vänster har jag i min ägo. STIL Stockholm, I hjärtat av gamla stan hittar du STIL Stockholm. Salongen där du får ett varmt bemötande i en positiv och hemtrevlig miljö.


Se telefonnummer, adress, hemsida, öppettider mm.

Gratis årsredovisning. Dessa två restauranger sägs vara ett av de bästa valen för köttälskaren.


Eftersom de ligger vägg i vägg beskrivs de som systerrestauranger och gästerna kan välja rätter från deras ”Texas-Paris”-meny beroende på vad man är sugen på. Njut av ett bad i någon av våra jacuzzipooler eller koppla av i vår bastu med tillhörande lounge.


Karta och Vägbeskrivning finns nedan! Använd dig av SL:s reseplanerare för att kolla tidtabeller för pendeltåg, lokaltåg, tunnelbana, spårvagn och bussar.


Av: Kerstin Nilsson, Richard Aschberg, Roland Johansson, Simon Andrén. En Present Att Minnas från Upplevelse. Läget precis intill nya Slussen känns intressant och som en självklar träffpunkt i Stockholm”, säger Amelia Widell, kreativ chef och grundare. Ny inredningsbutik öppnar i stan.


Nu tar Kent Fäldt sats och öppnar en ny inredningsbutik i Linköping. Här är polisen som bytte bovar mot doftljus. Några kvarter existerar inte längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.