onsdag 13 februari 2019

Grenpropp 2vägs

Utrustade med två jordade uttag – båda försedda med självstängande lock. Passar ej vinklingspropp och nätadaptrar. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. GÅ MED I LÅGPRISKLUBBEN. Du får glada medlemspriser och 3dagars öppet köp! Grenpropp 2-Vägs med jord hittar du hos Elbutik. Vill du byta browser? Du använder just nu Internet Explorer för att öppna jemfix. För att få en bättre upplevelse av vår hemsida rekommenderar vi att du använder en nyare browser, som t. Jorda för inomhusbruk. GRENPROPP 2-VÄGS VIT. Finns endast i varuhus. Leverans till: Hämta i: kr. Logga in för att se.


Sätt in grenproppen i ditt lamputtag för att kunna koppla in två stycken lampor i samma kontakt. Vi meddelar dig så snart varan är i lager igen. Välkommen till Mitt Biltema.


Vad vill du fynda idag? Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vår affärsidé är att vara en kvalitativ inköpskanal för våra kunder, där kunden står i centrum och får bästa möjliga lösning till bästa pris. Vita kvalitetsgrenuttag med års garanti.


Lägg till i inköpslistan. Smartline Branch 2-vägs grenpropp har lock, IPvattentålig design och ytmontering för att ansluta dina elektriska apparater utomhus. Spänningen är klassad till 250V AC. Godkänt för utomhusbruk.


Lagerstatus Välj byggvaruhus för att kunna se. Djupa brunnar och gummitätning. Dahl vvs butik e-handel DahlCenter VVS-Produkter VA-Produkter. Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen.


Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Grenuttagen finns i flera modeller och med olika antal uttag: 2-vägs, 3-vägs, 5-vägs och flera andra.


Skövde Kontorscenter. Vårt sortiment är uppbyggt efter just dina behov och vår ambition är att ge dig bättre service än någon annanstans. Vi är ett lokalt företag som lär känna alla våra kunder väl.


Detta är en vit grenpropp från Amiga. Den passar ett jordat uttag. Färg Vit Material Plast Typ av grenpropp 5A, 230V Stickproppsklass Antal vägar Övrigt Petskyddad.


Ett 2-vägs jordat grenuttag med självstängande lock och kabel RDOE. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare.


Smidig grenpropp som från ett vanligt jordat vägguttag ger dig två uttag av så kallad Euro-modell. Uttagen kommer i samma orientering som det vägguttag som grenuttaget sitter i. Du måste vara inloggad för att se priser Tillbaka.


De flesta har petskydd och strömbrytare och bryter strömmen helt när du trycker på knappen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.