onsdag 13 februari 2019

Halloween lykta

Välj mellan en pumpa och en spindelmönstrad lykta. Så gör du en klassisk pumpalykta till halloween - här är en enkel steg för steg-guide till hur du skär din pumpa till en skrämmande lykta!


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Perfekt till festen, partyt, kalaset eller halloween mm. Leksaker till lågpris.

Skiftar i olika färger. Drivs av betterier (ingår). Tjäna kundkrediter i vårt kundprogram. Genom att skapa ett kundkonto får du tillgång till våra specialkampanjer och dessutom tjänar du kundkrediter på varje beställning som du kan använda för att delbetala framtida köp.


Prova våra halloweenpyssel, för både barn och vuxna. Enkla tips för ljuslyktor, spökgirlanger och mer. Perfekt som pynt till festen eller för att skrämma "bus eller godis"-besökare.

Med några enkla knep är det inte så krångligt att skära ut en egen halloweenpumpa. Följ vår steg-för-steg-beskrivning!


Ett ypperligt alternativ om du vill skrämma livet ur dina kompisar på skräckfesten eller jaga bort barn som tigger godis på halloween. Aktiveras med ett knapptryck. Kan ställas på bordet eller hängas upp.


Skapa stämning på halloweenfesten genom att göra fina lyktor av glasburkar. Det var riktigt roligt och mycket lättare än jag trodde! Dämpa belysningen och låt lyktan göra jobbet för en mer effektfull spökstämning. All you need is a jar and paper to make your own spooky halloween lanterns!


Gjorda för värmeljus, låga blockljus eller LED-ljus. Tål att stå ute men ta in dem om det blir risk för stark frost. Härligt djup orange färg. Fixa en halloweenlykta - snabbt och enkelt.


Så lätt gör du din egen pumpalykta till halloween. Klipp ut ögon, tänder eller annat i kontaktplasten och klistra på utsidan av burken. Rita innan så går det lättare att klippa.

Nu har ni snygga halloween -burkar att antingen sätta värmeljus i eller ha som förvaring av pennor och annat. Sätt i ett värmeljus i hå. Vi har även julgranskulor, julstrumpor och annan dekoration för julen!


Totalt antal produkter: (inkl. moms) Totalt frakt: (inkl. moms) Gratis frakt! Marängbenknotor, spökbål, häxfingrar med grönt mos, fladdermuskakor, pumpakakor och mycket mer.


Här hittar du recept som passar perfekt för en läskigt god halloween. Halloweenlyktor hos Onlinepynt. En kul aktivitet för barnen är att göra egna halloweenlyktor genom att gröpa ur en pumpa.


En pumpalykta lyser fint och samtidigt som den ger ett mysigt ljus så är den lite skrämmande. Ta hjälp av barnen och gör en riktigt fin halloweenpumpa. Påslakan Läskig jack o lykta halloween pumpa Enkel installation 3dagars öppet köp Bläddra bland andra mönster från denna samling!


Vi använder endast häll-på-lim. Miljövänligt vattenbaserat lim.


Vad är Diamond Painting Diamond Paint är ett nytt hantverk som liknar korsstygn att det kallas Diamond Cross-Stitch i vissa fansgrupper. Eftersom det bryter ner en bild i mönster, så är det att skapa en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.