tisdag 16 oktober 2018

Trailer belysning

Trailer belysning

Stort utbud av belysning. Handla belysning och mycket annat hos Cellbes. Säkra och snabba betalningar. Vi har belysning med multivolt, vilket innebär att det passar till både 12V och 24V.


Ett perfekt val av lampor till din trailer, släpvagn, husvagn eller andra olika ljusprojekt. Markeringsljusen är i LED och finns som broms, bak- och blinkersljus i olika färger. Många upplever att LED ger ett klarare ljus. LED- belysning görs också oftast helgjutna.


Vi erbjuder ett brett sortiment av belysning till din släpvagn. Komplett belysning sats med lampor och kablage, 5. Snabb hemleverans Fri frakt till butik. LED belysning på traileren.


Trailer belysning

Köp belysning online hos Autoexperten! LED trailerbaglygter har samme funktion som almindelige trailer baglygter - De er blot med LED i stedet for almindelige glødepærer. Vår försäljning sker genom egen butik med utställning och lager i Uppsala eller via vår webshop. Produkterna från våra kända leverantörer är noggrant testade för att du ska kunna vara trygg och säker med ditt val av reservdel.


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Trailer Industrier AB. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser. Släpvagnsbelysning regler. Nedan finner du elscheman till våra bakre belysningar. Att utrusta din släpvagn med rätt belysning är faktiskt ett lagkrav och en av dem viktigaste faktorerna för en ökad trafiksäkerhet.


Kontakta oss om du inte finner ett schema som passar din belysning ! Vi har haft flera olika belysningar genom åren och kommer att komplettera efter hand. JOKON är den icke vattensäkra belysningen och RADEX den vattensäkrare.


Glappande och trasig belysning kan vara ett av de vanligaste problemen på släpkärror idag, ofta slits och dras det i stickproppen på släpvagnen och den lever allt som oftast ett ganska hårt liv. Som tur är det en tämligen billig del att köpa ny och inte så farligt jobbig att byta om man bara vet hur man skall koppla ihop kablarna. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Heminredning från välkända varumärken. Gratis att använda! Hitta allt du behöver till hemmet hos Åhléns. Er hele baglygten på traileren i stykker kan du med fordel udskifte hele baglygten - alternativt kan du nøjes med at udskifte baglygteglasset.


Det er dit ansvar som fører at dine trailer baglygter altid er i lovlig stand. Observera att belysningen kan behöva tändas manuellt. Styr belysning, elektronik och trådlösa system enkelt.


Tänk på att vid färd med släpvagn ska belysningen på släpvagnen alltid vara tänd. RESERVDELAR TILL SLÄPVAGN KÖPER DU HOS OS S! Här kan du köpa reservdelar till din släpvagn.


Trailer belysning

Visar alla resultat. Baklampa Jokon 105×1Bajonettanslutning 4(5)-pol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.