tisdag 16 oktober 2018

Ledstång utomhus

En robost ledstång från Seniorlife ger extra säkerhet i hemmet. Vi erbjuder hjälpmedel för seniorer med fokus på kvalitet och kvalificerad vägledning. Köp en duschstol som passar dig.


Användbara produkter för badrummet. Ledstång i smide Pris per meter. Tillverkas på måttbeställning.

Tillgänglig i svart, vitt eller valfri RAL- färg för en extra kostnad. Rund ledstång i mattlackad massiv ek. En ledstång kan ge din trappa ett helt nytt utseende. Välj bland de olika beslagen för att bestämma just din trappas look.


Sammafoga flera för en komplett ledstång Ändarna på ledstången är förborrade i båda ändarna för att kunna förlängas och sammanfogas med fler ledstänger. När du beställer ditt räcke hos oss på Inoxa får du själv välja vilken längd du vill ha på det, så när det är dags att komplettera altantrappan kan du få ledstängerna i exakt rätt längd. Sedan mäter han ut ledstångens höjd.


Hantverkaren mäter därför ut lite längre upp från mitten på steget. Material för din ledstång.

Vi erbjuder runda ledstänger i ek eller jatoba i dimension mm, samt rostfritt (både för inomhus- och utomhusbruk) i dimension 4mm. En välarbetad och tilltalande ledstång är en investering som höjer värdet på fastigheten eller lokalen.


Likaså är det en detalj vi ofta lägger märke till mer än med bara blicken. Vi anser att valet rätt ledstång är viktig både sett till funktion och design och vi hjälper er med allt från materialval till utförande och montering. Lackad i antracit svart eller vitt, med en subtil struktur i färgen, elle.


Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan.


Vi har marknadens bredaste sortiment och levererar Krokar av högsta kvalitet! Hos oss finns alla trapptillbehör som du behöver! Att kombinera trä med stål eller andra material skapar ett personligt och mycket funktionellt räcke såväl inomhus som utomhus.


Våra ledstänger kan användas både inomhus och utomhus, och finns i rostfritt stål, ek eller jatoba. I vårt designverktyg anger du dina mått, väljer vilka upphängningskonsoler du vill ha och hur början och avslut på din ledstång ska se ut. Välkomna att höra av er till oss i Herrljunga. Steget på trädgårdstrappan är löst.


Betongtrappa som håller. Initalt skedde all produktion i vår egen anläggning men med tiden har verksamheten skiftat mot lagerhållning och försäljning.


Trapphus i DSV Logistics lokaler, Jönköping. Se mer av projektet på.

Måttbeställ ledstång Välj ledstångstyp: Rak ledstång Här beställer du raka ledstänger, med eller utan avslut, samt väggfästen. Designa utomhus ledstänger. Utformningen kan variera beroende på miljön.


Till exempel, om det finns vägg utanför nära trapporna, då kan du installera dessa räcken i väggen. Om inte, så räcken inlägg är bättre. Rengör noga de ytor där utomhus ledstänger kommer att installeras.


Trapplopp, trapplan, ramper och balkonger som inte avgränsas av väggar, skall ha räcken som begränsar risken för personskador. Köp trappräcken, pelare och profiler i HORNBACHs webbshop.


Räcke och ledstång. Trappräcken är en viktig detalj, både för säkerheten och utseendet!


Oavsett om det är inomhus och utomhus blir trappräcket ett blickfång, vare sig räcket leder till nästa våning från din hall, eller omgärdar din altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.