onsdag 17 oktober 2018

Globen lighting bordslampa

Globen lighting bordslampa

Handla online hos Lysman! Snygga lampor från Globen Lighting. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment och låga priser.


För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. I sortimentet hittar du bordslampor, vägglampor, golvlampor och taklampor.


Shoppa dina favoriter hos Ellos. Globen Lighting formger och tillverkar interiörbelysning där fokuset ligger på kreativ form och funktion. Bekanta dig med vårt utbud online. Välkommen in redan idag!


Babyland - stort utbud produkter från välkända varumärken. Beställ nu på webben! Brytaren sitter på sladden.


Globen lighting bordslampa

Med dess teleskopkonstruktion passar den lika bra som skrivbordslampa som sänglampa. Snygg som inredningsdetalj till barnrummet! Mått: Hx Bx Dcm.


Globen erbjuder en bordslampa som levereras med E14-sockel. Den är framförallt avsedd för inomhusbruk och rekommenderad effekt för glödlamporna ligger på 40W. BORDSLAMPA GLOBEN LIGHTING VEGA SVART. Kvällsöppen kundtjänst Öppet till på vardagar.


Smidig leverans Hemma på 2-dagar för. Det var av en ren tillfällighet som Anders Hall hamnade i belysningsbranschen.


En släkting till honom hade tillverkat ett stort antal ostkupor i plast som var tänkta att levereras till en kund i Sverige. En vacker och graciös bordslampa som ger ditt hem en känsla av lyx. Tack vare sina lampskärmar ger lampan ett behagligt sken ifrån sig och passar lika bra på sidobordet som i sovrummet. Min vagn Item(s) - Kr0.


Den har dessutom funktionen att kupan går att vinkla för att skapa ett spännande uttryck. En lampa är något som skall skapa och förändra en sinnesstämning. Vi har gjort detta i närmare år och på vägen har vi lärt oss mycket.


Stort utbud av bordslampor. Den är till för att användas inomhus, perfekt för dig som behöver ny belysning. Hos Ellos hittar du ett stort utbud från flera varumärken. Passande tillbehör.


Globen lighting bordslampa

Dimbar klotlampa LED EClas Ohlson. Denna bordslampa tar dig upp till rymden. Bordlampa i 3D glas!


Den har en spektakulär effekt när lampan är tänd och passar lika bra som en inredningsdetalj när den är släckt. Placera den i bokhyllan, i barnrummet eller i fönstret. Oavsett vart den placeras kommer den garanterat att få ditt hem att sticka ut och kännas speciellt. En helt underbar lampa med vackra kontraster mellan den solida och hårda marmor foten och den runda glaskupan i vitt opalglas.


Vackra detaljer i färgen borstad mässing skiljer de två formerna åt. I Toranno serien finns även en golvlampa och två olika takpendlar. En lampa som även fungerar utmärkt som en enkel dekoration när den inte används som belysning. Den är tillverkad i metall och är monterad på en fot av marmor, vilket ger en lyxig känsla.


Den transparenta kabeln har en praktisk brytare som gör det enkelt att tända och släcka efter behov. En bordslampa som även är en vacker skulptur, placerad på en svart fot i marmor. Lamphållare G Max 18W.


Orbit har en dold ljuskälla och ger ett stilfullt indirekt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.