måndag 15 oktober 2018

Extra backljus passat

Set om två LED backljus till Volkswagen Passat Bför ersättning av bilens befintliga halogen-glödlampor. Skapar inga felkoder i bilen. Någon som har eller KAN eller VET hur man kopplar in extra backljus typ Led. Tydligen inte helt lätt för VAG kan inte och div.


Passat TDI 170hk DSG 4M -kombi, gärna utförlig förklaring isf. Du måste registera dig innan du kan skapa inlägg och trådar.


Extra backljus passat

Perfekt att ersätta Hella FF etc så du slipper byta glödlampor hela tiden, samt att du slipper vänta på xenon backljus att värma upp. Tack vare polykarbonat glas passar denna även bra som DRL nere i dimljusen där lampor blir extra utsatta eller varför inte som snygga extraljus på ATV:n? Eftersom extra backljus är relativt ovanligt på annat än polisbilar är det. Polisen köper också in VW Passat, BMW 5-serie, Mercedes E-klass.


Här har vi skapat en guide för hur du monterar extraljus på ditt fordon. Enkla instruktioner för hur du ska koppla in extraljus.


Extra backljus passat

Vi erbjuder nya LED, diod- och Xenonlampor för backljus till bilen! Nu har jag fått problem i form av att när använder backljusen så blir det mörkt på kameran på sidorna, men ljust i mitten. Stort utbud av Backstrålkastare till VW Passat Variant (33B) HP 2. Karosseridelar bildelar och annat.


Arbetslampa som även kan användas som extra backljus. Hamrons lätta och smidiga arbetslampa blir en utmärkt ljuskälla vid bilreparationer och mekande. Med sin slimmade utformning kan den med fördel även nyttjas som ett extra backljus för bättre sikt i mörkret!


Hittade dok inte så mycket på nätet så jag gick för det ändå och tänkte passa på och dela med mig mina erfarenheter. Av många sedd som den bästa lampan på marknande! Tillverkare Anzo Passar.


Har en -Passat, och har ledsnat på det pissiga backljuset. Man ser ju fan knappt om det är tänt eller inte med mindre än att gå ur bilen. Sitter ju bara ett backljus på högersidan, och ett dimljus på vänstersidan. Funderade ett tag på att försöka mickla dit en vit lins på vänstersidan också, och koppla så båda blev backljus, men vet inte om bilprovningen kanse vill att man.


Monteringsanvisningar av extraljus på bil och andra fordon Anslut kablar. Minuskälla (-) Denna ska kopplas till en minuspol (-).


Finns ingen kopplingsbox, så kan man koppla mot fordonets chassi (jord) eller batteri. LEDs till Volvo backljus. Köp starkare backljus som inte går att missa!


Backljuskontakt till VW Passat BSedan (362) 2. Ett backljus ökar din synlighet och lyser upp bakom dig när du backar. Vårt utbud är brett!


Extra backljus passat

Kontakta närmaste butik eller verkstad för att hitta ett backljus som passar just din bil. Köp en komplett lösning med extraljus som innehåller alla nödvändiga tillbehör du behöver för att montera på din bil.


I våra färdiga paket ingår allt nödvändigt kablage, hållare och extraljus. En canbuslampa är tillverkad för att passa bilar med ljusövervakningssystem men kan utan bekymmer även monteras på bilar utan Canbus.


På de lampor som klarar CANBUS ljusövervakning utan att ge varningar så står det i produkttexten CANBUS eller "för bilar med ljusövervakning". Däremot finns ett ” extra ” som kan användas för laddning av batteri och detta skulle kunna tjuvas för ström till backljus.


På en äldre bil kan det fungera att tjuvkoppla in sig på backljuset. Finns det någon anledning att inte ha backljus när du backar?


Var och en blir salig på sitt Jag har bara behov av att slå på de extra backljusena vid behov och tyckte att det var lite onödigt att bränna på med st extra 60W lampor varje gång som man backar med vagnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.