torsdag 7 juni 2018

Led markbelysning belysning

Stort utbud av markbelysning i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Handla smidigt direkt i webshopen! Att investera i bra markbelysning är ett sätt att förlänga sommarsäsongen och ljusa upp vintersäsongen. Det gör även att din utomhusmiljö blir mer estetiskt tilltalande, något som i förlängningen gör att du gärna spenderar mer tid utomhus.


Belysning är en viktig komponent i alla hem.

Det finns ett brett sortiment av lampor beroende på användningsområde och inredning. Ibland är belysningen mer för att ge en viss känsla i ett rum och ibland är den funktionell och måste ha en viss styrka, som t. Utomhusbelysning för mark.


Kan användas i dekorativa syften men även rent funktionellt för att lysa upp miljön. Kombinera indirekta ljus mot buskar och träd för en härlig effekt. Perfekt utomhusbelysning som kan användas på uppfarter och uteplatser mm.


Fästes med 2st skruvar. Bredd 60mm (exkl fot).

Snabb leverans Härlig kundtjänst dagars öppet köp Låg frakt! Eller varför inte lägga markbelysning under ett träd och låta ljuset lysa upp det vackra lövverket?


Köp din markbelysning hos LjusExperten. Vi har agenturen för belysningssystemet in-lite i Sverige och Danmark och arbetar med leverantörer från hela världen.


In-lite är säkert och flexibelt, har snygg design och håller hög kvalitet. Konstsmide Chieri vägglykta. Den levereras med LED-belysning. Dagars Gratis Retur. Spotlight för mark och golv, LED. Allt inom Trädgård. Lägg till i shoppinglistan. Ge din uteplats ett lyft. Markspotlight, LED. Utbyggbart upp till decklights. IP-klass: IP6 vattentät. Material: Under plast och toppen i metall. LED markbelysning 7W.

Produkten kan levereras inom hela Sverige till en fraktkostnad av 800:- exl. Se bifogade bilder för mer information. Upptäck fjädertrender. Lampspecialisterna. Lys upp trädgården och fasaden. Vi har ett komplett sortiment av fasadbelysning, lyktstolpar, pollare och spotlights. LED-solarspotlight, vägg och markbelysning För effektiv belysning av buskar, vatten eller andra objekt i trädgården. Med stabil aluminium med ankare för placering i jorden eller montering på väggen.


En effektiv solarmodul sörjer för optimal laddning av de inbyggda batterierna. Ljuset tänds automatiskt vid skymning och släcks i gryningen. Vi säljer markbelysning och markstrålkastare. Dessa armaturer för markbelysning är tillverkade för att kunna stå emot både hårt väder och slitage.


Kraftig konstruktion som tål belastning upp till 8kg. GU10) LED-lampa och har ett ljusflöde på 230lm med ett varmt vitt ljus. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp.


Ljusflöde: 7Lumen (ca 70w halogenljus). Spridningsvinkel: grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.