fredag 3 november 2017

Montageskruv svart

Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Skapa e-handelskonto på s. Missa inte våra bästa erbjudanden. Signa upp dig för våra nyhetsbrev!


Upptäck prisvärda erbjudanden. Vi har något för alla proffs! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Maskiner, verktyg och massor av tillbehör som gör det enkelt och roligt att fixa i hemmet.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Relaterade produkter. Lägg till i inköpslistan. Lågkullrigt brickhuvud. Se alla relaterade produkter. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på. Montageskruv, 2st. Med montageskruvar får du snabb och effektiv montering av till exempel köksskåp, garderober och möbler.


På BAUHAUS hittar du montageskruv för karm, golv, list, och sockel - du hittar också karmskruvnyckel och täcklock för karmskruvar! Använd blankförzinkad eller fosfaterad montageskruv inomhus och CorrSeal-behandlad eller rostfri Aför utomhusbruk. Behöver du skruv till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt skruvar för ditt arbete.


Vårt sortiment av skruv inkluderar både skivskruv, spånskiveskruv, sockelskruv, golvskruv, montageskruv, ankarskruv, trallskruv samt specialskruv som skyltskruv och isolerskruv. Inget krångel - beställ idag och hämta imorgon.


Montageskruv svart

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. MONTAGESKRUV EJOFIX-M 4. Logga in för att se prisuppgifter. Ytbehandling: Elförzinkad.


Rekommenderat antal skruv per panel st. Akustikpaneler: Handmade in Helsingborg Kundtjänst. Billiga byggvaror dagars öppet köp! Spånskruv, gipsskruv, trallskruv, träskruv, ankarskruv, golvskruv och många, många fler.


Montageskruv svart

Som ni ser så har BAUHAUS ett väldigt brett sortiment i olika prisklasser och storlekar vad gäller skruv. Här hittar du skruv för alla dina jobb - Till trallbygget, VVS-jobb, för montage, till gips och mycket mer.


Montageskruv svart

Vi är världsledande leverantör när det kommer till fästmaterial och är säkra på att du blir helt nöjd med våra produkter. Lagervara Levereras inom 1-4.


Brickhuvud med Philips krysspår nr 2. För stålregel max mm. Passar exempelvis bra vid montering av golvplåtar samt BIOMODUL:s genomföringsplåtar. Borrkapacitet 7-mm.


Finns även med ytbehandling av CorrSeal, vilket gör skruven möjlig att använda i utomhusmiljöer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.