torsdag 5 oktober 2017

Rörelsevakt 360°

Rörelsevakt 360°

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Skymningsreläet kan ställas in för att tända lampan timmar vid skymning och vid gryning eller för att lampan ska lysa till midnatt.


IS 3-från Steinel är en sensor med IR-teknik för infällnad i tak. När sensorn är monterad syns endast multi. Detekterar värmekällor som rör sig inom.


IS 360-från Steinel är rörelsevakt för takmontage med helautomatisk funktion som finns i vitt eller svart utförande. En unik egenskap för IS 360-är att linsen har samma färg som täckringen även för det svarta utförandet. Tack vare den enhetliga designen smälter sensorn in i taket.


Rörelsevakt 360°

Se vårt sortiment av ljusrelä, rörelsevakter mm. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Välkommen till Elbutik. Utom- eller inomhusbruk, för rörelsedetektering detektering av toalett, entré, garage, altan, vedförråd m. En rörelsevakt påminner mycket om en ljusrelä, men istället för att tända ytterbelysningen när det blir mörkt, aktiveras istället belysningen när rörelsevakten känner av en rörelse.


Många villor har rörelsevakt på tomten för att de både ska kunna se något när de kommer hem sent, men även för att skrämma bort eventuella tjuvar. Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. IS 360-från Steinel är en sensor med IR-teknik för infällnad i tak.


Bevakningsområdet kan begränsas med täckplattor så att rätt område detekteras av sensorn. Avsedd för en maximal belastning av max st HF-don, drosslar, lågenergilampor (≤1μF), dock total last max.


Neutralledar behövs. IR24-PC är en 3° rörelsedetektor avsedd för automatisk styrning av luftbehandlingssystem. Den är försedd med en lins som detekterar runtom 360° med en räckvidd på upp till meter för gående personer (ej rakt emot).


Enkel att använda och perfekt för att skydda sitt hus, hem, garage etc. IR-sensor vridbar 3°. Drivs med 2V-adapter (500mA) samt V-batteri (säljs separat).


Rörelsedetektor för automatisk rumsreglering. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Handla RÖRELSEVAKT 3° INF VIT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Sensorn har fyra olika program med olika funktioner. Monteras i tak 360° rörelseavkänning.


Efterlystid för rörelsevakt: s-min. När mörkret faller kan det kännas tryggt att ditt hem fortfarande lyser. Med ett skymningsrelä utomhus får du kontroll över detta.


Rörelsevakt 360°

Så fort mörkret faller så kommer din belysning att tändas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.