torsdag 5 oktober 2017

Ljuslåda a4

Snabba Leveranser, Från Eget Lager! Skickar från eget lager! Supersnabba Leveranser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Batteridriven ljuslåda där du själv kan bestämma vad som ska stå! Engelska bokstäver. Drivs av 3st AA batterier (ingår ej). Själva ljuslådan ser nästa ut som en platt-tv.


Du kan enkelt byta budskap i denna ljuslåda då den har snäpplister på sidorna. Hos oss finner du ljuslåda i standardmått för affischer. Ljuslåda Lightbox A4.


Ljuslåda a4

Kombinera fritt ditt personliga budskap på denna ljuslåda. Riktigt roligt då du fritt formar det som du gillar för stunden. Lättplacerad och enkelt att sätta dit och byta bokstäver. Storleken på ljuslådan motsvarar en A4.


Ljuslåda a4

Kan monteras på väggen. Enkel produktion, du skriver ut motivet i din färglaser-skrivare. Led ljuslåda med snygg upplyst transparent ram runt om. Monteras på vägg med kromade distanser.


Affisch bytes genom att ta bort fronten som sitter fast med magneter. Dock ej bokstäverna Å, Ä och Ö. Smidig och tunn ljuslåda av akrylplast, endast 9mm tjock och utan kantram.


Energisnål - LED-based. Förbrukar endast watt (A3). Halkskyddad undersida. Belyst yta: 2x 3cm.


Den levereras tillsammans med st siffror, tecken och bokstäver som du kan kombinera hur du vill för att forma olika namn och budskap. Dagsljusbelysning som kan dimmas till önskad ljusstyrka.


Vår enkla och snygga lightbox LED i A-format levereras tillsammans med bokstäver. Skriv ditt eget ett budskap eller namn med bokstäverna. Denna variant har timer! Alltid med snabb leverans!


Professionell rådgivning. Med dessa kan du skapa fler varianter av dina budskap. Det finns ett brett sortiment av lampor beroende på användningsområde och inredning. Ibland är belysningen mer för att ge en viss känsla i ett rum och ibland är den funktionell och måste ha en viss styrka, som t. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Helt flat yta med avståndmarkeringar i centimeter och inches. Kopplas till eluttag med medföljande adapter.


Trendig ljusbox med medföljande bokstäver och tecken så du kan sätta ditt egna budskap och ändra efter humör och säsong, i A- storlek. Med timer 6h på och 18h av. Låt dina favoritor namn och citat lysa upp med en lightbox! Flytta enkelt om bokstäver och symboler och skapa en personlig inredningsdetalj!


Ljuslåda a4

A, A 50x7 70x1Snäppram eller magnet Enkelsidig eller dubbelsidig Gå till ljustavlor. Dubbelsidig LED ljuslåda eller ljustavla. Elegant ljustavla till ett attraktivt pris.


Tack vare snäppram kan innehållet bytas snabbt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.