tisdag 13 december 2016

Rullstolsramp pris

Portabla ramper för alla miljöer. Se alla våra rullstolsramper och köp online här. Vi erbjuder snabb leverans.


Seniorshop har ett brett utbud av smarta rampar, utformade för dörrar eller bilar. Välj en rullstolsramp i rätt längd.


För att hitta rätt längd på den ramp du behöver ska du ta mått på höjd skillnaden där var rampen ska användas.

Här är några exempel: Rollator eller rullstol utan hjälpare. Ta mått på höjden och ta det gånger 7. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. Dubbel hopfällbar rullstolsramp 213.


Bärbar hopfällbar ramp aluminium 215x72xcm. Fodral till rampen medföljer. Rullstolsrampen har slitstark yta och har en viktkapacitet på 275kg.


Den har en längd på 108cm, men kan bli så lång som 180cm. Hopfällbar rullstolsramp i aluminium som finn.

Kategoriansvarig Trädgårdstillbehör. Alla priser i kr exkl. Gäller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för eventella fel eller produktändringar. Produkten kan avvika från bilden. Vänligen observera kampanjernas giltighetstid (se kampanj)! Smidiga och portabla ramper. Betyg: av Baserat på betyg. Få information, inspiration och bra erbjudanden rakt i din inkorg - prenumerera på vårt. Lägg till i shoppinglistan.


Stepless bärbara ramper används för att avlägsna mindre nivåskillnader som till exempel trappsteg, trappor och trottoarkanter. Dessa ramper bidrar därför till en bättre tillgänglighet för alla – rullstolsanvändare, personer med nedsatt rörelseförmåga, personer med barnvagnar etc. Feal teleskopramp, utdragbar för maximal anpassning.


Våra teleskopramper finns i ett flertal olika storlekar. Halksäker unik greppyta. Låg vikt och försedda med transportsäkring. Vi förenklar din vardag.


Kvaliativa produkter och snabba leveranser.

Friheten att kunna ta sig dit man vill – för alla Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor. Max belastning: 270kg. Aluminiumrampen är försedd med ett handtag. Rampen har en anti-halk strukur på ovansidan och kan vikas ihop i mitten.


Komplett rullstolsramp med kablar, relän, fjärrmotagare, elmotor för dörr öppning och kopplings schema. Har suttit i en Chrysler Voyager som jag köpt. Barnvagnsramp - Cykelramp i räfflad Durkplåt 150mm standardbred men kan måttbeställas efter eget önskemål. Pris : 9kr Ring eller maila.


Miniramp är ramp- och planmoduler avsedda för utvändiga tröskelramper eller för trånga ytor med mindre höjdskillnader, t ex balkonger och uteplatser. För att förbinda olika nivåer kan man till exempel använda ramper. Ramper är exempel på kommunikationsutrymmen och ska utformas så att de är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.


Ramper kan användas för att överbrygga skillnader i höjd. PBL och PBF Övergripande krav på tillgänglighet och användbarhet för personer med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.