tisdag 13 december 2016

Hide a lite showroom

Qualified Orders Over $Ship Free. Ibland hittar du kanske inte den produkt som du söker till ditt projekt i vårt utbud. Här har vi samlat alla återförsäljare. Visa fler idéer om belysning le armatur, belysning.


Vi på Elektro Elco AB har lång erfarenhet av att. Den maj 20slår vi upp portarna för Sveriges första showroom i sitt slag.

Hitta din favorit på Elbutik. På Elektro Elco AB har lång erfarenhet av att välja ut de bästa downlights produkterna för det nordiska sinnet och klimatet.


Kan kombineras med en distansring för utanpåliggande, köpes till separat. Malmbergs MD-LED. Hide-a-Lite Core Smart 45. Vi har premiumvaror till ditt hem och trädgård.


Handla enkelt och tryggt hos oss. Att hjälpa kunder att skapa, förhöja och förädla rum med ljus är den grundläggande utgångspunkten för vårt projektteam.

Välj med eller utan dubbla uttag på undersidan! Möjlighet att styra uttag och belysning var för sig! Ställbar ljusnivå med DIP-Switch 60% alt 100% ljus! Armaturen finns med eller utan två integrerade eluttag på undersidan som vid behov kan styras separat.


Mycket enkel installation. Ger ett välkomnande intryck till större hus eller fastigheter. Lättinstallerad och komplett för direkt anslutning till 230V. Enkelt montage tack vare separat bakstycke och vidarekopplingsbar snabbplint.


IP65-klassning och tålig pulverlackering för att tåla tuffa miljöer. Tuotekehityksessä panostetaan siihen, että valaisimet on helppo asentaa ja että ne ylittävät valaistustehoa ja asennusmääräyksiä koskevat vaatimukset. Köp belysning tryggt och bekvämt. Alltid till bra priser!


Välkommen med din beställning! Upptäck Varumärke sortimentet från Storel. Logga in för att se prisuppgifter.


Egde fasadarmatur i tidlös design med bredstrålande ljusbild för fasader och murar. Integrerat fasdimringsbart drivdon för inställning av önskad ljusnivå.

Slagtålig (IK10) IParmatur med tålig pulverlack för att klara vårt nordiska klimat. Distans för utanpåliggande. Our catalog is filled with amazing options!


Armaturen ger en effektfull väl avbländad rundstrålande och nedåtriktad ljusbild med en spridning på 150°, för belysning av trädgårdar, gångvägar och trädäck. Resultat: produkter.


Missa inte det senaste inom belysning, det senaste nyheterna i butiken eller våra erbjudanden. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.


Skriv produktens första recension. Reducerat pris 2kr. Ordinarie pris 2kr. Prisgaranti Fri frakt vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.