torsdag 8 december 2016

Renovera strålkastare

Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Hitta det du söker, handla tryggt på nätet! Sveriges största urval av batterier - Inga avgifter och garanterat god service!


Nu ser strålkastaren ut som ny! Vi har sparat ett verkstadsbesök och åtskilliga kronor. Här lägger du på ett lackskydd för att skydda den polerade ytan mot oxidation.


Renovera strålkastare

Hur vet man om det är möjligt att återuppliva sina matta och repiga strålkastare ? Går det att renovera alla strålkastare ? Nej det går inte att få liv i alla strålkastarglas som med tiden blivit matta och repiga. Man måste ta reda på om “strålkastarglasen” är av plast eller glas, det går bara att renovera dom om dom är av plast.


Men gamla repiga strålkastarglas kan snabbt och enkelt renoveras och fås i skick som nya igen i två steg – slipning och polering. Glasen på bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden och bli matta vilket ger sämre ljus. Dessutom försämras bilens utseende.


Renovera strålkastare – paket inkl. När du köper det här paketet sparar du 15% gentemot att köpa styckevis. Vi renoverar strålkastare på bilen.


Renovera strålkastare

Vi slipar ned den dåliga ytan och polerar sedan upp plasten så den blir helt klar. Välkommen till oss! Enkelt knep gör rent bilens strålkastare. Stenskott och nötning gör att lyktglasen med tiden blir matta och grumliga.


Renovera strålkastare

Effekten är sämre ljus. Eller finns det något. Delbetala i upp till månader. Se urval av Strålkastare! Som ger dig bättre sikt i framförallt mörker. Säker sikt med renoverade strålkastare Låt slitna och gulnade strålkastare bli som nya igen! Noggrann rengöring av plasten tillsammans med slipning och polering tar effektivt bort både repor och beläggningar.


Att återställa strålkastare är enkelt och gör enorm skillna oftast går det att återställa riktigt slitna lyktor till nyskick! Här finner du produkter som är till för just det. Det är mycket billigare än att köpa nu.


Bilens strålkastare är starkt kopplad till bilens trafiksäkerhet. När strålkastarna blir slitna försämras ljusbilden och förarens förmåga att upptäcka faror längs vägarna. Genom vår lyktglaspolering väcker vi nytt liv i dina strålkastare så att du kan känna dig säker längs vägarna. Hagmans tyska samarbetspartner, sprayspe-cialisten Kwasny.


Klartecken för renovering av strålkastare Hagmans system för reparation av strålkastare har klarat de tester som Bilplastforum genomför. Förbättrar ljusstrykan och trafiksäkerheten ökas. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrannt rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Hur polerar man en framlykta?


Den frågan har jag ställt mig många gånger och kan jag använda min gamla maskin från Biltemas billiga hyllor? Har du repiga och matta strålkastare, får du 2’a på Bilprovningen?


Då är du välkommen att ringa oss för en tidsbokning, de blir som nya efter behandling med vår unika metod. Vi slipar och polerar era repiga och matta strålkastare hos Älvdalens Bil i Bohus så att de blir som nya. Alla strålkastare (produkter) Glasbehandling 3ml Autoglym.


Produkttyp: Strålkastarbehandling. Förpackning: Flaska 3ml. Polera bort reporna på lampglas och andra detaljer av plast och akrylglas. Godkänd av tyska TÜV och lätt att använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.