onsdag 2 november 2016

Cykeldator trådlös

Det finns en mängd olika cykeldatorer – trådlösa, med kabel, med GPS-funktion och med eller utan mobiluppkoppling. Det är en trådlös cykeldator som har det absolut mesta du kan tänkas behöva för träning och cykeläventyr, som dessutom inte ligger i det högre prissegmentet. Köp cykeldator online. Välkommen till Biketown!


Trådlös cykeldator med stor, lättavläst display med många funktioner.

Med den här smidiga cykeldatorn kan du enkelt läsa av hur långt du cyklat, vilken hastighet du hållit och hur länge du varit ute och trampat. Det finns väldigt billiga trådlösa alternativ om du är ute efter det men samtidigt är alla de bra cykeldatorerna trådlösa också. Trådlösa cykeldatorer är utan tvekan de mest praktiska alternativen och du undviker mycket problem. Cykeldatorer visar hur snabbt och långt du cyklar.


En del modeller kan även visa din medelhastighet och maxhastighet. Bra funktioner är visning av klocka, automatisk start och stopp av mätning, höjdmätare och batteriindikering.


Välj hur cykeldatorn ska monteras på cykeln, om den ska ha GPS och om den ska vara helt trådlös. Om man väljer en trådlös cykeldator så slipper man att montera ledningar på sin cykel.

Sladdarna är inte så snygga och många vill inte se på dem. Därför väljer de att köpa en trådlös cykeldator. En av farorna med att köpa en trådlös cykeldator är att man köper en för billig variant.


Hos XXL hittar du ett stort sortiment av cykeldatorer med och utan gps från bl. Denna cykeldator har också en integrerad GPS med en tydlig kartvy som också är förladdad med hundratals cykelvänliga rutter. Kan användas till två olika hjulstorlekar. Minnesfunktion vid batteribyte.


Garmin Edge 5Plus är uppföljaren på den vanliga 5och med några extra funktioner hos Plus-modellen så är detta nu en fulländad cykeldator. Plus är en komplett cykeldator som har mottagit topprecensioner från bland annat BikeRadar. Ats Trådlös - Svart. De cykeldatorer som har flest funktioner har inte förvånande också högt pris.


Men du behöver endast gå efter den högsta prislappen för en värstingdator, om du nöjer dig med lite färre funktioner kan du fortfarande hitta en riktigt bra cykeldator till ett rimligt pris. Vi har cykeldatorer i hög kvalitet i olika prisklasser.


Alla våra cykeldatorer är enkla att använda och ger dig extra inspiration i din cykelträning. Sportson är en renodlad kedja med cykelbutiker som har alla typer av cyklar och cykeltillbehör.


Hos oss på Fyndiq kan du köpa billig cykeldator online.

Cyklar du endast till vardags eller är du en proffscyklist? Då har du hittat rätt! Här i vårt breda sortiment hittar du cykeldatorer för både vardagsturen och den längre motionsrundan.


Letar du efter en dator som är trådlös, har kabel eller kräver mobiluppkoppling? Tips till dig som ska köpa cykeldator i webshop online på nätet. Det finns en hel del varianter av cykeldatorer och i den här köpguiden reder vi ut begreppen och guidar dig till rätt val av cykeldator. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


Träningsklockor för cyklister är ett roligt och effektivt verktyg i cykelträningen. I sportbutikerna finns allt från enkla lågprismodeller till lyxiga produkter med satellitnavigering. Vi har tittat närmare på trådlösa cykeldatorer.


En cykeldator borde alla cyklister ha, bara att få ett kvitto på vilken sträcka du faktiskt har cyklat, att få veta exakt hur långt du kört på hela året och att se din medelhastighet är bara exempel på de funktioner som du kan få i en cykeldator. Både elitcyklister och andra cyklister behöver båda teknik som det går att lita på.


Vi tillhandahåller den utrustning du behöver i form av cykeldatorer med GPS, navigering sväng för sväng, cykelanpassade rutter, tillbehör för uppmärksamhet vid cykling och mycket mer. Få detaljerade uppgifter om dina prestationer eller planera nästa cykeltur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.