onsdag 8 januari 2020

Stiga fotbollsmål

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Bekanta dig med vårt utbud online. Babyland - stort utbud produkter från välkända varumärken. Beställ nu på webben! Unikt sortiment av aktivitetsprodukter för skolor, föreningar, företag och familj. STIGAs fotbollsmål och fotbollar sätter fart på de flesta barn (och vuxna). Stadigt fotbollsmål från Stiga ! Det perfekta fotbollsmålet att ha hemma i trädgården.


Träna skott, spela fotboll med dina vänner eller sätt en straff i krysset mot ditt syskon – allt är möjligt med detta stabila mål! Tryckknappar för enkel och snabb montering. PE-nät som tål väder och vind.


Stiga fotbollsmål

Markfästen i metall gör att målet står stadigt. Stort fotbollsmål som är lätt att sätta upp och ta ner. På fyra enkla steg kan du vara igång och spela. Perfekt för trädgården, stranden eller parken.


Stort sortiment av fotbollsmål till låga priser. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Fotbollsmål som är lätt att sätta upp och ta ner. Metallfästen ingår.


Mått: 2x 1x cm. Högkvalitativt fotbollsmål från Stiga, som är busenkel att montera upp och ner. Målet passar perfekt för varma vår- och sommardagar ute i trädgården, eller varför inte ute på stranden eller i parken - den lätta glasfiberramen gör att man smidigt och enkelt kan ta med sig målet med hjälp av den svarta bärväskan. Trygg och säker e-handel.


Stiga fotbollsmål

Dem passar perfekt för trädgården. Enkla att montera och enkla att packa ihop. Fästpinnar" medföljer för att dem ska sitta bra i marken.


Med vissa modeller får du också med en träfftavla när du köper ett fotbollsmål ! Pinepeak Portabelt Mål st. Kayobas fotbollsmål är ultimat att ha hemma i trädgården! Träna frisparkar, passningar och straffar och förvandla trädgården till en fotbollsarena. Här hittar du som är fotbollsspelare allt du behöver till match och träning.


Det stabila målet har rejäla järnrör med 38mm i diameter. Det bästa med det här målet är att det har ett dubbelsidigt "rebounding net", vilket innebär att bollen kommer tillbaka. Har målvakten ledigt kan man ändå skotträna och få tillbaka bollen. Det går också bra att vända på målet och skjuta.


Stiga fotbollsmål

Stabilt fotbollsmål från Stiga. Utmärkt för hemmabruk i trädgården. Antal: Köp: Målet för dem spontana matcherna! Här har du det perfekta målet att ta med till stranden, på resan.


Steg – Färdigställa målet. Nu kan målet sättas ihop. Förborra först alla skarvar innan du skruvar fast dem ordentligt. Skruva ihop alla skarvar med två skruvar.


Ditt fotbollsmål är nu klart! Träna fotboll och golf med våra unika hjälpmedel för träning. Bärbart och prisvärt. STIGA Pacer Pulka Med Reflex, Grön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.