fredag 17 januari 2020

Sänghimmel numero 74

Shoppa sänghimmel hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss. Intäkterna går till Rosa Bandet. Stort utbud av inredning! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem.


Tyg av 100% bomull som ger sänghimmeln ett vackert fall. Placera sänghimmelen över barnsängen eller vart som helst i barnrummet eller hemmet för att skapa en mysig plats eller hörna. NUMERO BABYFILT powder 2kr. Alla deras produkter är gjorda för hand i Thailand.


Det mysigaste tältet eller sänghimmel att förgylla barnrummet med. Material: 100% bomull.


Färgerna kan ibland skillja sig åt då dem inte färgas i samma färgbad eller att det är olika kvaliter. Sänghimmel miniroom collection. Detta är den mest populära färgen.


Numero - Fin inredning till barnrummet! Den är ljust rosa och väldigt vacker. Vi tycker att den passar bra ihop med grå toner. Har du en grå färg på väggen i barnrummet blir detta en fin kombination.


Vår absoluta favorit färg! Som guld fast utan glans. Bästa, finaste myshörnan. Häng den över sängen eller som jag älskar bäst, ett litet vackert tält.


Sänghimmel numero 74

Använd ca månader och är i absolut nyskick! Nypris 9kronor med lång leveranstid. Original sänghimmel från numeroi ljus puder bomulls tyg. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!


Här kan du handla kuddar, filtar, vimplar, kläder och leksaker av finaste kvalitet. Läs mer och köp här. Sköna hem by Caparol är en kollektion med unika.


En sänghimmel är inte bara dekorativ och vacker, den har även flera andra funktioner. Många små barn tycker om känslan av att vara omgivna av en skyddande sänghimmel, att inte befinna sig på en stor öppen plats. Stilen er en blanding af Vintage og Bohéme, og deres produkter er håndlavet i skønne bløde materialer m. En blog post från Mokkasin som handlar om vinn en sänghimmel från numero 74.


Sänghimmel numero 74

Det delar kategorien AT WORK - Här berättar Mokkasin lite om Nomi och hennes kusin lekte Frost igår för att bättra på julstämningen lite. Så jag snodde till mig dem när jag ändå behövde ta en bild på sänghimlen från.


Tillsammans med trä, både ljust och mörkt är just den färgen helt fantastisk. Beige natural sänghimmel till barnrum från NG Baby Mood. Hängt uppe i cirka en månad så den är så gott som ny. Mobil Kameran ger inte färgen rättvis.


Sänghimmel numero 74

Här ser ni pallen som jag målade om i helgen. Säljes tillsammans för 800kr. A dream coming true.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.