onsdag 8 januari 2020

Montera extraljus i grillen

Montera extraljus i grillen

Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för smidig installation. Upp till 60% lägre pris när du köper extraljus på nätet, extraljus i alla prisklasser! Sveriges bästa priser.


I den här artikeln kommer vi att titta på hur man monterar extraljus i grillen och de underbara grillfästena från engelska Lazer lamps. Då är det perfekt att montera extraljus i grillen med Lazer grillfästen. Titta här hur du får det perfekta resultatet och det perfekta ljuset på din bil.


LED-ljusramp dold bakom grillen i Audi. Att se fördelarna med LED- extraljus är inte svårt. Det mycket klara och starka ljuset som tänds upp direkt är ett väldigt bra komplement till helljuset.


Dodge Grand Caravan generation med st Hella extraljus i fronten. Ett lite jobbigt alternativ om man vill kunna återställa grillen i framtiden, eftersom man då blir tvungen att köpa nya. Jag funderar på att köpa extraljus till den men jag vill inte gärna montera dessa i (framför) grillen (inget ont om extraljus men jag tycker inte det skulle se bra ut på denna bil) så jag funderar på om man kan montera extraljusen bakom grillen så att de inte syns riktigt lika tydligt.


Montera extraljus i grillen

Montera sedan tillbaka registreringsskylten i hållaren. Sätt tillbaka täckbrickan som fixerar och håller skylten på plats. När registreringsskylten och hållaren är på plats ska extraljusen monteras i fästena.


Montera extraljus i grillen

Använd de medföljande skruvarna och dra åt ordentligt. Traditionellt har extraljus förknippats med stora runda lampor men idag finns andra typer av. Montera extraljus Tips på hur du monterar extraljus Det effektivaste sättet att förstärka bilens vanliga helljus är att montera extraljus på sin bil och för den "normalhändige" är det inga problem att göra en extraljusmontering själv!


Det går även att montera dem direkt i bilens chassie, till exempel bakom grillen för ett mycket dolt utseende. Som tillbehör finns frontbåge anpassad för led ramper som hjälper till att skydda extraljusen från skador vid exempelvis parkering. Samtliga av våra led ramper monteras som standard ovan eller under reg-skylten.


Här kommer ett par bilder som jag samlat på mig som inspiration - Endast sett en bil som satt extraljus innanför grillen ännu. Det fanns tydligen relativt gott om plats både i höjd och bred men endast ca 19cm i djup mellan grill och kylare - Då lär man komma ihåg att det sitter ett "spjäll" över grillen också som måste kunna röra sig. Ta bort grillen v90cc -18? Kostenloser Versand verfügbar.


E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Montera fast extraljusstagen för att göra extraljusen mer stabila i grillen där det finns möjlighet att montera. Det varierar mellan olika bilmärken var det är mest lämpligt att montera. Idag finns det ofta parkeringshjälp, krockvarnare, temperaturmätare med mera i nyare bilar vars sensorer många gånger sitter i grillen.


Om man monterar traditionella runda extraljus i fronten. Jag har ingen frontbåge, och vill inte ha något "regplåts" fäste, då jag tycker att ljusen kommer för långt ner samt att de bygger för mycket på längden. IP BMW 335i Touring M-sport -09. Extraljus bakom grillen bmw.


Diskussion om: Monterat extraljus innaför grillen E91LCI Får lite säpovibbar av bilen när ljusen är släckta och ruvar bakom grillen. Jag tycker däremot inte ordinarie helljus är dåligt men lite mer ljus skadar väl inte.


Ledramp monteras bakom grill eller infälld i grill. Samma metod gäller för mont av LED-ramp också. Det finns både små och stora extraljus. De stora är väldigt synliga, medan små extraljus kan monteras på ett diskret sätt, ofta under registreringsskylten eller i grillen.


Komplett guide hur du monterar extraljus på bilen. Ledningssats kopplas från lamporna till batteriet för att få styrström så att extraljusen aktiveras tillsammans med helljuset.


Toppstag finns för två eller tre extraljus. Skruvas fast på lamporna och fordonet (oftast på grillen) för att stabilisera lamporna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.