onsdag 15 januari 2020

Markfäste flaggstång

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Flaggstång med fällbart markfäste. Alla våra flaggstänger har års garanti.


Flagghusets flaggstänger är genomtänkta i minsta detalj och tillverkade av skickliga hantverkare. De är gjutna i ett stycke i glasfiber.


Nordic standard flaggstång levereras med kula, lina, knape samt fällbart varmgalvaniserat markfäste. Leveranstid: 7-arbetsdagar. I högsäsong (Mars-Juli) kan längre leveranstider förekomma. Gängstänger M20x5mm - st.


Muttersats Mför infästning av fällplatta vid gängstänger samt att fixera flaggstången vid fällplattan. FLAGGSTÅNG NORDIC MED MARKFÄSTE. Utformningen gör att stången går lätt att fälla. Tänk på att alla fabrikat har egna modeller så även om de ser likadana ut kanske inte fästet passar din stång.


Komplett markfäste “modell 80”. Markfäste Ad Original 6-12m. Passar på äldre flaggstänger där stångens metallfot är rund och har hålindelning cc-mått 170mm. Markplatta (cc-mått 170mm) Gångjärnsbult.


Markfäste flaggstång

Hålindelning: 170mm centrum till centrum. En Flagmore flaggstång är väldigt lätt att underhålla och du gör enklast rent den med vanligt rengöringsmedel. På grund av gångjärnsfästet är de enkla att montera och ta ner för rengöring. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Markfäste flaggstång

Fällplatta med fällsprint och låsmutter - håldelning ca. Våra flaggstänger är svensktillverkade och designade för att hålla i generationer. Varje detalj i en flaggstång från Formenta är därför noga genomtänkt. Alla fästelement är varmförzinkade för bästa hållbarhet och flagglinorna är speciellt utvecklade för att tåla extrema väderförhållanden.


Vi kan leverera flaggstänger, kompletta med flaggstångskula, lina, knape samt markfäste färdigt att gjuta ner i marken, direkt till din adress. Hittar rätt flaggstång till rätt pris.


Köp billig flaggstång från oss idag! Montera flaggstången i mark. Gräv en grop till frostfritt djup. Men gropens djup och diameter beror också på hur lång flaggstången är.


Grunda först med makadam, cirka 5-centimeter. Blanda betong och fyll på gropen. Inspektera fästet till flaggstången. Pro-fästet gör det även lätt att montera din flaggstång i både mark och berg.


När fästet väl är på plats behöver ni vara åtminstone två för att resa stången. Oftast vill man nog ha flaggstången hemtransporterad. Den är ju rätt lång. Speciellt framtagna för att tåla extremt väder.


Inredning och livsstilsprodukter från de största och mest kända märkena. En flaggstång är inte bara en flaggstång. Kula, knape, lina och krokar är delar som måste vara av rätt dimension och utförande. När du köper flaggstång hos flagghuset medföljer dessa detaljer och har samma höga kvalité som själva flaggstången.


Markfäste flaggstång

De levereras komplett med markfäste, flaggstångskula, knape och lina. Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning.


Formenta ger hela års garanti på flaggstången och markfästet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.