tisdag 14 januari 2020

Lysrörsarmatur under köksskåp

Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. Vi levererer varor till hela Sverige Direkt hem till dörren. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Bänkbelysning för kök, tvättrum, pentry etc. Monteras under skåp eller hylla, med uttag till höger eller vänster.


Anslutes till plint 3xmm², införingshål i armaturens baksida. Stomme och gavlar av vitlackerad stålplåt. Armaturen är försedd med dubbelt petsäkert uttag och vippbrytare.


Lysrör säljs separat. Här finns traditionella bänkbelysningar som lysrörsramp och halogenramp med eller utan eluttag samt spottar med förhöjningsram som lämpar sig för montering under och i skåp.


Formatet gör att de inte tar så mycket plats utan är enkla att placera. En bänkarmatur kan även passa att montera i eller under ett skåp för att lysa upp prylar eller detaljer och samtidigt ge ljus ut i rummet.


Det finns flera olika modeller av bänkbelysningar i vårt sortiment. Vill du lysa upp i garage, lokal eller källarutrymmen? LYSRÖRSARMATUR BÄNKBELYSNING 1X15W MED JORDAT UTTAG. MALMBERGS BÄNKARMATUR MED STRÖMBRYTARE OCH EL-UTTAG.


Underskåpsarmatur med dubbelt uttag och brytare. Energibesparande skåp- och bänkbelysning. Förr i tiden var det självklart att ha lysrör under köksskåp. Köp underskåpslampor online » Lamp24.


Beställ din bänkbelysning på elon. Vi har bänkbelysning för stora och små köksbänkar från välkända varumärken. Köksbelysning finns hos Elbutik.


Lysrörsarmatur under köksskåp

Hos Marbodal finner du ett brett urval av köksbelysning. Se all vår köksbelysning här! Dikt under skåp eller hylla med uttagen flyttbara från vänster (vid leverans) till höger.


Lysrörsarmatur under köksskåp

Integrerad LED- lysrörsarmatur. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Kraftig lysrörsarmatur för inomhusbruk, lämplig för tak eller väggmontering. För st lysrör av T5-typ. Inkoppling av lysrörsarmatur under köksskåp. Svara Nytt ämne Sök i ämne. Du kan exempelvis sätta lampor på under eller översidan om hyllor, i en snygg formation i taket (där det också kan fungera som allmänljus), i köksskåp eller till och med lådor, under borsskivan på köksön.


Ja, egentligen på vilken plats som helst som du tycker är värd att ramas in och ge extra accentuering. Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden.


Lysrörsarmatur under köksskåp

Skapa samspel mellan dina köksskåp. Det är även anledningen till att underskåp har en annan inredning, och är djupare än över- och toppskåp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.