torsdag 19 december 2019

Trappa granit

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Designa din egen trappa i granit.


Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Entréplan i mörk, lyxig granit.


Det färdiga entréplanet med grovhuggen front och flammad ovansida ger en exklusiv prägel och en stilfull entré till ditt hus. Denna låga trappa finns både som halvrund och rektangulär.


Flera olika typer av granittrappor. Trappsats i granit. Här har vi listat ett brett utbud av trappor i granit och trappblock. Gammal trappa blir som ny.


Trappa granit

Topp, trappnos och kortsidor är flammade, övriga ytor sågade. Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck. Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser.


Besök Stenbolaget och beställ nu! Ett kännetecken för granit är att det är ett väldigt hårt och tåligt material som därför lämpar sig väl som byggprodukt.


Vanliga användningsområden är kantsten, gatsten, trappor och bänkskivor. Kalksten, marmor och granit är utmärkta material för att skapa karaktär och atmosfär i entréer och i olika typer av rum där slitaget är hårt. Natursten är ett lämpligt material i trappor, eftersom den är slitstark och dessutom relativt underhållsfri.


S:t Eriks vet att alla har sina egna tankar om hur en perfekt entré ska se ut, så låt oss hjälpa dig att förverkliga dina planer med en vacker stentrappa. Stentrappan är en viktig del i en vacker och välkomnande entré. Dessa solida granit blocksteg ligger stabilt efter montering tack vare dess tyngd.


Trappa granit

En granit trappa har en mycket lång livslängd och förblir vacker genom väder och vind. Helt enkelt ett hållbart val. Det är det första intrycket av ett hem och det sista minnet när man går.


En bred trappa med ett stort viloplan framför ytterdörren upplevs som inbjudande. Mer än en gäst kan då stå där utan att trängas. Materialval är stort.


Eftersom graniten är en naturlig produkt till skillnad från till exempel betong som tillverkas i fabrik så tillkommer naturliga färgskiftningar vilket ger ett vackert liv till din utemiljö. Stort sortiment till bra priser. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk. Vår ambition är att vara prisledande utan att göra avkall på kvalité.


Vi importerar granit från producenter i Asien och jobbar helt utan mellanhänder. Vår svenska gatsten bryts och produceras direkt vid stenbrotten. Granit och stenprodukter på nätet.


Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. Denna klinkerplatta är anpassad för att läggas utomhus. Med denna uteklinker kan du klä in din betongtrappa och skapa en välkomnande entré.


Trappa granit

Bender Bohus Blocksteg i utförandena Rustik, Modern och Elegant lämpar sig till alla slags trappor utomhus. De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa trappan som passar just din stil och dina behov. Att piffa till entrén med en trappa i natursten behöver faktiskt inte blir så dyrt. För husägare med en betongtrappa, som inte har råd att bygga en ny trappa med stora naturstensblock, kan trappbeklädning i skiffer och granit vara ett bra alternativ.


Med tanke på kostnaden samt det något tunga arbetet med granitblock så skissar jag på en trappa i EPS eller XPS som sedan kläs med granit. Med EPS eller XPS som underlag torde det gå utmärkt att använda den tunnaste trappbeklädnaden som finns på marknaden, t= mm.


Längden på dessa "plattor" är endast 6mm med det går att beställa längre "plattor" men då med en annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.