fredag 6 september 2019

Klösträd katt

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på hem. Hitta rätt produkt till rätt pris. När du köper klösträd hos oss är frakten fri och självklart går det bra att handla på avbetalning.


Skapa ett hem där både du och din katt trivs. Ge katten ett eget klösträd att klösa och leka på!

Här hittar du klösträd från bland annat kattens noklösmöbler från trixie och klösträd från nobby. Ett klösträd eller en klösmöbel är en idealisk lek- och sovplats för katten.


Hos oss finns klösträd i alla storlekar och för alla smaker. Helst skall klösträdet eller katträdet vara tillräckligt hög så att katten kan utnyttja hela sin kroppslängd då den klöser. Ett stort och härligt klösträd fyller dessutom fler funktioner än att bara vässa kattens klor: den fungerar som en utmärkt utkiksplats där katten kan sitta och spana ut över sin omgivning! Snygga, hållbara klösträd med bra kvalité från bland annat: Active Cats, Kattens no.


Bananaleaf, Nobby, Trixie och Luxucat. Här finner du klöstunnor, klösmöbler och vägghängda klösträd som är snygga i hemmet.


En annan anledning till varför man bör skaffa klösträd till sin katt är för dess motion.

Katter gör nämligen av med energi genom att klösa. Det håller katten sysselsatt och sparar möblerna eftersom katten inte klättrar eller klöser på dem! Här på bitiba kan du välja bland många olika klätterställningar till din katt och du kan vara säker på att hitta den perfekta möbeln för kattens specifika behov.


Både inomhus- och utomhuskatter behöver klösträd. Med rätt klösmöbler i hemmet mår katten bra och får den stimulans och aktivitet den behöver.


Katten är anpassad för att hoppa, klättra och balansera. När du köper ett klösträd minskar du alltså risken för att katten klöser på dina möbler m. Katter älskar klösträ men du kan stimulera katten att använda klösträdet genom att exempelvis spreja kattmynta på klösträdet. Bygg och designa ditt eget klösträd till din katt med lösa delar. Här finns rejäla och hållbara klöspelare för små och stora katter samt reservdelar och tillbehör.


Extra klöspelare och klösstolpar som kan användas till att förlänga en klösmöbel, eller helt enkelt till att byta ut de klöspinnar som blivit slitna på klöspelaren. Då många klösträd är utrustade med sovalkover, får din katt ett alldeles eget krypin. Olika klösmöbler för din katt. Klösträd ger din katt en egen plats i hemmet.


De dyrare klösträden är försedda med fler våningsplan och fler sov- och lekmöjligheter. Klösmöbler kommer i olika storlekar och varianter. Stabilt klösträd för katter, perfekt för hushåll med flera katter samt stora kattraser, massiv basplatta, många etager, med hus och mysiga bäddar, vadderade liggplatser.


Din katt gillar att klösa och det behöver den göra. Klösandet är en viktig del i kattens beteende och ger den välbehag samtidigt som den markerar sitt revir.

Om du inte vill att dina inredningsprylar ska bli sönderklösta måste du skaffa dig ett klösträd eller annan klösmöbel. Har du en katt som behöver stimulans och sysselsättning är klösträd, katträd eller klösbräda en riktigt bra leksak.


Hos oss på Granngården hittar du fantastiska klösträd i många olika storlekar som passar för alla olika katter. Katter älskar att klösa och klättra i trä gömma sig och leka med sina leksaker, likväl som att ha en mysig plats att vila och hämta kraft inför nästa äventyr. Hos hos hittar du många populära klösträd till låga priser!


Våra katt träd levereras på 3-dagar. Varför köpa ett avancerat klösträd med tillhörande ”klätterställning” till katten när det går att bygga för en minimal kostnad. Med fantasi, lite tid och enklare verktyg kommer man långt. Ställning och klösträd.


Beroende på storlek bör olika tjocka reglar användas till ramverket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.