torsdag 19 december 2019

Safepost montering

Visar i enkla steg hur man gjuter fast sin SafePost markpostlåda. Postlådan monteras på vägg eller stolpe.


Med en låsbar postlåda kan du alltid känna dig säker att ingen annan än du kommer åt din post. Enkel och stilren standardpostlåda som är lätt att tömma.


Den är anpassad för daglig post och har ett låsbart lock med nycklar till, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg med att din post är säker. Modern design med dolt lås för att undvika frysning av lås. Kan monteras på stolpe eller vägg.


Veckopostlåda montering. BIGGI postlåda placeras enklast på en betongplatta. Skruvskallen är 8mm och kan monteras med skiftnyckel eller hylsa. Extra stort inkast.


Ny designad postlåda för den som får mycket post, eller ofta är borta. Inkastet tar lätt A4-pärmar, inkaststorlek 3x mm. Rymmer liter post men när den töms varje dag kan man välja att minska lagringsvolymen. Finns i svart, grönt och grått.


För bättre synlighet är lådan utrustad med LED belysning. Lådans inre fack kan justeras för veckopost hantering. Medföljer st ben samt gjutplatta för montering. Safe Post är idag ett populärt varumärke som ingår i Cofa.


Safepost montering

SafePost sortiment består av vägghängda postlådor samt veckopostlådor, markpostlådor, paketpostlådor och postlådor med lås. Självklart finns det tillbehör för uppsättning och montering av din postlåda. Du kan fästa din postlåda på tre olika sätt, antingen med markfäste, jordankare eller så köper du själv till skruv och beroende på vart den ska fästas anpassar du rätt skruv då det inte medföljer. Du kan hänga den på staketet eller direkt i en trästolpe.


Safepost montering

Alla postlådor är designade för den svenska marknaden och producerade i egen regi för att säkerställa en hög kvalitet. Användningsområde Fransk träskruv (T6S) används i första hand till montering av grövre material utomhus. Skruven kan även användas tillsammans med plugg för infästningar mot betong eller tegel. Beskrivning Träskruv.


Tillverkad av stål, varmförzinkad. Böjdfront och rundad topp med stansat märke "POST" på fronten. Dolt lås under locket för att förhindra "frysning" av låset. Du kan välja om du vill ha inkastet under locket låst eller olåst.


Detta går även att montera bort om man vill ha inkastet större. Montering på vägg eller stolpe. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här finns alla sorter i olika storlekar, färger och material.


Varför inte ge dig själv tid att hitta just den av alla de brevlådor som passar till ditt hus. SafePost monterad i markplan (Markfäste medföljer) SafePost auf dem Boden montiert. Yta motsva-rande brevlådans botten.


Detta gäller dock inte om omständigheter gör att det först vid montering går att se att Produkten ifråga är felaktig. Omdöme: Storasyskonet till Safepost 1uppvisar samma höga kvalitet och stilrena design. Vredlåset öppnas utan krångel och finishen är hög. Kanske i smalaste laget och viss begränsning i öppning av inkastluckan.


Dock en trevlig och nätt design som passar framför de flesta typer av hus. Du designar själv din skylt på vår hemsida och utformar den precis som du själv vill.


Du kan lägga till logotyp, texter i olika typsnitt osv. Denna modell kräver lite mer tid vid montering, men rymmer mycket post.


Safepost montering

Köper du en paketpostlåda kan den till och med rymma lite större paket. Med en postlåda av denna typ behöver du aldrig oroa dig för att brevlådan ska bli överfull när du reser bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.