onsdag 4 september 2019

Klätternät till hinderbana

För mer måttanapassade klätternät och rep kontakta oss. Exempel på kunder till oss är OCR banor, Miltary Fitnes, Räddningstjänst, Skolor, komuner, förneningar och privatpersoner.


Nedan är bilder från vår leverans av klätternät och klätterrep till den nya OCR. EFI OCR Krusgårdsparken,Torshälla utanför Eskilstuna. Kul och utmanande klättring för hinderbana. Tränar barnens koordination, muskelstyrka, balans, riskanalys.


Material: Robinia och Metalförstärkt Taifunrep. Produkten levereras obehandlad. Klätternät, kul utmaning i hinderbanan. Välj mellan blått eller beige nät.


Få inspiration och erbjudanden - anmäl dig till vårt. Lägg dessutom till ett klätternät och avsluta med en lång linbana så har ni en fullständig hinderbana för barn. Hos oss på Uteprodukter hittar ni ett brett sortiment inom många olika områden som gör det lätt att bygga upp den perfekta hinderbanan i alla olika miljöer.


Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt inom hela Sverige. Djungelbanor och hinderbanor är alltid säkra vinnare på lekplatsen. Vår utrustning för utomhuslek stimulerar lekupplevelsen för alla. Det ger maximal flexibilitet för nya områden, oavsett om det handlar om en klassisk stålgunga eller en helt ny klätterställning i trä.


Begreppet hinderbana täcker ett stort utbud av banor som sträcker sig från balanssteg och bommar till gångvägar och direkta hinderbanor med olika redskap. Oavsett om du vill ha en enkel standardbana eller en individuell lösning, fastställd utifrån specifika behov och krav, kan vi erbjuda så många möjligheter i design, material och funktion att det finns något för alla. Military fitness hinderbana Dubbelhinder Enkelhinder Objektskyltställ.


Nätets area ca m2. Bas i Robinia, ett träslag som är väderbeständigt, tar upp lite vatten och är extremt hållbart.


Träna upp dina ninja-moves med dessa roliga och utmanande tillbehör till din klätterbana! Hinderbana barn är full av lek med olika utmanande hinder och roliga balansmoment. Hinderbanan till barn blir även en balansbana till barn på lekplatsen.


Klätternät till hinderbana

Om Naturlek Hinderbana. En komplett hinderbana med allt man kan tänka sig, tillverkat i klassiskt naturligt material.


Klätternät till hinderbana

Rörelse och lek är en viktig del av barns utveckling, med en hinderbana tränar barnen upp styrka och motorik genom rolig lek. Denna hinderbanan har allt från klätternät till balansbommar. Banan är medeltuff och ställer varierande krav på styrka,kondition, koordination och smidighet.


Självklart får ni chansenatt genomföra banan så många gånger ni orkar för att försöka förbättra såvälera tider som er teknik. Barn älskar en bra hinderbana med rätt kombination av utmaningar. Balansera på en smal platt, lära sig att driva dig längs de vågräta staplarna eller titta ner från svindlande höjd – alla dessa utmaningar, lär barn att samarbeta och vara modigare.


Balans- och hinderbanor innehåller lekutrustning som är omtyckta av barn i alla åldrar. De finns i många olika varianter och svårighetsgrader. Ofta kombinerar man olika lekredskap till en hinderbana, eller för mindre barn ”inte nudda marken” lek. Som hörs på namnet främjar dessa redskap balans, motorik och styrka hos barnen.


Klätternät till hinderbana

Välkommen till Lappset. Vi skapar utemiljöer för trivsel, vila och aktivitet! På vår hemsida hittar du inspiration för så väl lekplatsen, utegymmet som parkmöbler.


Redskapet fungerar bland annat som en naturlig del i hinderbana. Eftersom vi har lång erfarenhet i lek- och nätbranschen, kan vi även specialanpassa produkter som nätbroar, klätternät med mera. Söker ni en speciell lösning, tveka inte att höra av er till oss, så tittar vi på det.


Alla våra lekredskap är TÜV-certifierade. Det kan gästerna glädja sig åt när sommaren anländer till Byske camping.


Politikerna i fritidsnämnden har också gett klartecken till en rad andra investeringar inför sommaren. Få utlopp för din äventyrslusta genom att ta dig fram över klätternät, klätterkullar och rutschkanor. Lekplatsen är uppbyggd som en hinderbana och binds ihop via en slinga som man kan ta sig runt utan att nudda marken – om man så vill. Naturlekplats byggd i robinia och lärkträ bestående av en hinderbana och fyrtorn med klättervägg, klätternät och rutschkana.


Byggt på Daftö Resort i Strömstad. Möttes av bra tips och tankar för vad som passade bäst för vår hinderbana. Kompan är en världsledande leverantör av lekutrustning, parkmöbler och träningsutrustning.


KOMPAN har utvecklat engagerande, roliga och högkvalitativa lekplatser och träningsplatser som skapar gladare och hälsosammare samhällen i över år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.