tisdag 3 september 2019

Klätternät träning

Vi levererar klassiska klätternät för till exempel lekställningar och våra nät går att få i olika tjocklekar, maskstorlekar och färger. På fitness recks kan man träna styrka i arm och överkropp med armlyft och för dom mindre barnen kan kullerbyttastängerna användas. Lekutrustningen är gjord i rostfritt stål och underhållsfrit HPL-laminat. Nätet erbjuder skojig lek och sund träning för barn från år och uppåt.


Klätternät träning

Till lekvärden räknas klättring och balans, vilket ger barnet färdigheter att koordinera sina rörelser, stärker förbindelser mellan hjärnhalvorna och förbättrar grundmotoriken. Lekredskapet har en höjd på meter. För mer måttanapassade klätternät och rep kontakta oss.


Exempel på kunder till oss är OCR banor, Miltary Fitnes, Räddningstjänst, Skolor, komuner, förneningar och privatpersoner. Nedan är bilder från vår leverans av klätternät och klätterrep till den nya OCR.


EFI OCR Krusgårdsparken,Torshälla utanför Eskilstuna. SMB är mest känt för tredimensionella klätternät med högt lekvärde från. Tennisnät finns i två varianter, ett för träning och ett för match.


Vill du tillverka dina egna nät väljer du Hockeynät mm Nylon. Två enkelgungor samt klätternät och. Fotbollsmaterial och fotbollsutrustning med nya och roliga sätt att förbättra er fotbollsträning.


Vår träningsutrustning kan även användas för en mängd olika idrotter. Forskning visar också att minuters träning kan hjälpa barn med ADHD att fokusera och hantera sitt humör. Det handlar om att ge barnen en allsidig grovmotorisk träning på ett lekfullt sätt.


Rutschkana och räcken i rostfritt stål. Klätternät, kul utmaning i hinderbanan. Kikaren är tillverkad av rostfritt stål, lekpanel med plattor av HT-laminat. Bro av en gummi och textilblandning.


Klätternät träning

Väska med hjul för enkel transport av utrustning runt träningsplanen. Träning i vatten har flera fördelar så som: att vi känner oss tyngdlösa vi minimerar skaderiskerna vi tränar flera muskelgrupper vi använder vattnet som motstånd vilket innebär att du själv kan anpassa din ansträngningsgrad (ökad rörelsehastighet ger ökat motstånd). Slitstark löpstege i gummi för träning av koordination, snabbhet och smidighet.


Klätternät träning

Stegen ligger stabilt och repar inte underlaget. Lätt att rulla bort och transportera. Med steg som är numrerade från 1-10.


Träning med ThoraxTrainer ger dig alla träningsfördelar från längskidåkning, simning, cykling och löpning. Du får bålstabilitet, styrka, kondition och uthållighet. Komplett sortiment av produkter till gymnastik- och idrottshall.


Tjockmattor, ribbstolar och gymnastikbänkar - allt på lager. Med fästen och krokar så det snabbt kan monteras i gymnastikringar. Nätstorlek med stång av plywood: x m, med rostfritt stålstång: x m. Anmält: Elev föll från klätternät – bröt båda armarna En elev på Morö Backe skola föll från en klätterställning och skadade sig. Det framgår i en anmälan till Arbetsmiljöverket.


Roligt lekredskap i trä med sidor. En med klätternät, en med hål och en en med remmar. Extra fraktkostnad tilkommer. Stort redskapsrum krävs för den flyttbara redskapen (minst 4xm).


Ett skolredskapsrum bör finnas för de material som skolverksamheten använder. Ladda ner och läs våra kataloger och broschyrer. Klicka på bilden och låt dig inspireras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.