tisdag 3 september 2019

Klösträd öb

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga.


Välkommen att fynda på ÖoB! Letar du efter produkter inom katt? Klöspelare med boll. Självklart hittar du ännu fler produkter inom katt i våra varuhus.


Klösträd öb

Med ett klösträd får katten sin egen klösmöbel att aktivera sig och träna och stimulera sina naturliga klätterkunskaper på. Kom ihåg att belöna med godsaker och uppmuntra katten när den använder sitt nya träd. Stabil pelare med en leksakboll i toppen. Handla enkelt online med billig frakt här.


Din kattbutik online med intressanta kattillbehör och kattsaker! Helst skall klösträdet eller katträdet vara tillräckligt hög så att katten kan utnyttja hela sin kroppslängd då den klöser. Ett stort och härligt klösträd fyller dessutom fler funktioner än att bara vässa kattens klor: den fungerar som en utmärkt utkiksplats där katten kan sitta och spana ut över sin omgivning!


Klösträd öb

Hos oss hittar du samma varor som på andra varuhus. Enda skillnaden är att det är lägre priser hos oss! Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Hitta rätt produkt till rätt pris. Ett klösträd eller en klösmöbel är en idealisk lek- och sovplats för katten. När du köper klösträd hos oss är frakten fri och självklart går det bra att handla på avbetalning.


Klösträd öb

Skapa ett hem där både du och din katt trivs. Ge katten ett eget klösträd att klösa och leka på! Säker betalning och fri frakt från 6kr.


Pisces klösträd passar katter som gärna ligger och vilar med uppsikt över omgivningen. De tre nivåerna ger katten utrymme att variera sig beroende på humör. Den lägsta nivån består av en koja där katten kan få vara ifred och gömma sig. Denna populära produkt har många namn.


En klösbräda är ett perfekt komplement till ett klösträd för att ge katten flera platser i hemmet där den kan utöva sitt naturliga beteende. Sisalrep är ett slitstarkt och tåligt rep av 100% naturmaterial. Repet används till bl.


Ett mycket bra sätt att få lite vingliga katträd att stå stadigt är att sätta fast trädet i väggen med någon. Luddrumpan och Gosnosen: Så här byggde vi vårt stora klösträd. När vi bestämde oss för att skaffa katt så blev ju frågan om klösträd väldigt aktuell. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter.


Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här. Fågelmatare och fågelbord lockar många olika småfåglar till trädgården!


Köp fågelmatare, fröautomater och talgbollshållare i butik eller online på granngården. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten.


Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner. Rusta har 1varuhus spridda över hela Sverige.


Rustas varuhus är, med några få undantag, öppna sju dagar i veckan året runt. Här hittar du öppettider, adress och karta till ditt närmaste varuhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.