måndag 13 maj 2019

Kattbädd element

Stort urval, låga priser och fantastiska erbjudanden hos zooplus. Beställ enkelt i dag! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. En elementsäng är helt enkelt en kattbädd som man hänger på elementet.

Dessa kattbäddar finns också i olika modeller. Här finns allt från en enkel platå att sova på till en riktigt ombonad korg som hängs på elementet. I en elementsäng kan katten vila varmt och skönt och ändå ha bra uppsikt över familjen och omgivningarna. Mjuk, söt kattbädd som kan hängas på element eller på räcke.


Främjar kattens naturliga beteende att vilja ligga lite högre upp. Då bädden kan hängas på elementet älskas den av alla katter men ffa av äldre katter med artros då värmen ger en smärtlindrande effekt. Denna TRIXIE kattbädd för radiatorer kommer att vara en idealisk gömställe för din kattvän!


Färg: vit Material: Tyg och metall. Yumi kattbädd för element.

För hur många kg är kattbädd element xl gjord för? Hej enl leverantören säger man att max runt kg, inte större katter. Kattbädd Xl Element. Snygg design från Crater Dot, kattgrottor, sovpåsar, kattbäddar, elementsängar och mycket mer!


Du kan även använda undermenyerna till vänster! Våra kattbäddar är av hög kvalité och finns i många olika material. Här finns kattbäddar, elementsängar, igloos, kattsängar, katthammock och sovpåsar. Här hittar du flera av Trixie kattsängar, trixies elementsängar och Danish Design kattbäddar.


Luxplus är en medlemsklubb online. Vi har en kattbädd för varje kissemiss. Köp herrparfym med 80% rabatt. Handla ditt favoritbrand billigt. Välj i vårt stora utbud. Ingen bindningstid. Mjuk kattbädd till elementet. LittleBigger Elementbädd är en mjuk bädd i plysch.


Bädden kan hängas på de flesta element, men ska inte användas på elekrtiska elemnt. Bädden har en stabil och justerbar metallram och en mjuk, uttagbar kudde inuti.

Smart design då denna kattbädd kan hängas på ett element - men fungerar precis lika bra att bara ställas som den är på golvet. Tillverkad i mjukt teddytyg som lätt kan tas av och tvättas.


Den är gosig och passar lika bra för små som för stora katter! Nobby Paradies Radiator Soft Plush Cat Bed härlig hängmatta att hänga på elementet för katter.


Trixie Cat Cuddly Bad for Radiator Plush värmande mysbädd med stabil stålkonstruktion och ställbara hållare. Visst är den här underbar!


En leopardmönstrad kattbädd som är av modellen elementsäng. Den är extra skön för katten som gillar att ha varmt när den sover. Här kan den söka sig till värme när den behöver. Ställningen är lätt och fungerar att fästa på de flesta normala element.


Den tar väldigt lite plats också, ett stort plus. Jag sydde en kattbädd i helgen och passade på att fota så jag kunde visa er en guide hur man gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.