tisdag 3 september 2019

Toppförspeglad lågenergilampa

Sprider ljuset fint! Delbetala i upp till månader. Vi hjälper dig att hitta rätt lampa till din armatur. Lågenergilampor och Kompaktlysrör hittar du hos Elbutik.


Toppförspeglad lågenergilampa

Vårt sortiment är fyllt med massor av ljuskällor i olika former, färger och funktioner – allt för att du ska hitta det du söker. Toppförspeglad klot lampa med silverbelagd reflektor och med Esockel.


Ger bra ljus i öppna armaturer utan att blända. Tänds till full styrka direkt och är dimbara. Diameter: mm Höjd: mm Spänning: 2volt IP klass.


Med toppförspeglade glödlampor får du bländfritt ljus. Tack vare att det sitter en reflekterande topp längst upp på glödlampan reflekteras det direkta ljuset tillbaka in i lampan.


Störs du av reflekterande lampor eller kanske vill ha ett mindre direkt ljus i ljussättningen passar dessa glödlampor perfekt. Billiga byggvaror dagars öppet köp!


BAUHAUS använder sig av kända varumärken som Osram, Philips och Samsung för att säkerhetsställa kvalitét och funktion. Här finner du LED och halogen med E2 E1 GU1 G Goch massa andra socklar för att du ska hitta lampor som passar till ditt ändamål. Dimbar Stiftlampa LED 3W 180lm G9. Glödlampor och andra ljuskällor till dina lampor.


Köp belysning till hem och kontor. Snabb leverans och prisgaranti, handla online idag! LED-lampor - energisnåla lampor för alla behov. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor.


Snabbstartande lågenergilampa som ger fullt ljus efter sekunder beroende på omgivningstemperaturen. Mycket liten och framförallt smal lampa mm. PLUMEN - En lågenergilampa utöver det vanliga.


Plumen väcker uppmärsamhet tack vare sin unika design och sprider ljuset fint i rummet. Kronformad lågenergilampa Energiklass A. Lumen = 29W glödlampa. Leveranstid: 6-arbetsdagar.


Toppförspeglad lågenergilampa

De behöver inga ytterligare enheter, deras dimensioner och baser är desamma som i glödlampor. Fri frakt över 499kr. Ljuskällor från Philips gör ditt hem till en ljusare plats. Omfattande sortiment av ljuskällor och lampor av hög kvalitet.


Läs mer och köp online! Denna sida använder sig av kakor för att löpande förbättra webbplatsen. Vissa funktioner kan kräva att kakor godkänns för att fungera.


Toppförspeglad lågenergilampa

Köp glödlampor, halogenlampor, lågenergilampor och led-lampor snabbt, tryggt och enkelt till hemmet, företaget eller föreningen. Lämplig för dimbara LED, glöd, halogen- och lågenergilampor. För knappanslutning.


Det är svårt att skilja en bra lågenergilampa från en dålig. Du får lika mycket ljus, och besparingen blir hela 3kr resp.


Halogenlampor och toppförspeglade lampor kan bli väldigt varma, upp till 2grader C. Den här typen av lampor fi nns bland annat i takbelysning och till exempel i sänglampor med klämfattning. Tänk på att sätta lampan så den inte kommer i kontakt med textilier och kontrollera att den sitter fast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.